Okresní přebor PLZ-JIH: Hráčem 21. kola Josef Panc!

0

Další jedenáctka hráčů tento týden bojovala svými výkony o vaše hlasy. Nejvíce jich tentokrát od vás dostal Josef Panc  z Dvorce!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hráč kola - Josef Panc (TJ Slavoj Dvorec)

Začíná se stávat pravidlem, že pokud se do nejlepší jedenáctky probojuje jeden z hráčů Dvorce, dostane se mu takové podpory, že skončí na stupni vítězů! Tentokráte si totiž prvenství v naší anketě odnáší Josef Panc, dvorecký obránce. Mladý obránce si kvalitně plní své defenzivní úkoly v každém utkání a svým srdnatým výkonem si tak evidentně získal podporu fanoušků!

 

Hlasování - 31% hlasů

 

Druhé místo - František Březina (TJ Sparta Radkovice)

Věkový opak výherce tohoto kola. Zkušený záložník z Radkovic František Březina se blýskl v posledním kole excelentním výkonem a možná odehrál jedno ze svých nejlepších utkání vůbec. Připravil pro své spoluhráče 4 z 5 gólových příležitostí a stal se nejlepším asistentem 21. kola. Na zisk titulu hráče kola to ale tentokrát bohužel nestačilo.

 

Hlasování - 18% hlasů

 

Třetí místo - David Fiala (TJ Sokol Kasejovice)

Jeden z nejzkušenějších hráčů Kasejovic, který je velitelem obranné čtveřice svéo týmu David Fiala potvrdil své lodivodské umění, když dokázal společně se svými spoluhráči uhlídat nebezpečné útočníky Chotěšova. Naprosto zasloužené třetí místo v našem hlasování!

 

Hlasování - 13% hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou