Úspěch přípravky FC Boskovice v E.ON junior cupu

0

     Možná trochu v v zapomnění našeho serveru zanikl úspěch boskovické mládeže na E.ON junior cupu. V dalším trurnaji si přípravka FC Boskovice vybojovala postup do finálového klání, které se uskuteční 4-6.9. 2015 v Roudné u Českých Budějovic. Navíc fotbalový klub FC Boskovice celý turnaj pořádal a věřte, že ohlasy na pořadatelství byly jen a jen kladné. 

      Do sporotvní areálu v Červené zahradě v Boskovicích  přijelo 25 mužstev přípravek, aby se utkaly o postup do velkého finále. Netradičně pořadatelé přilákali i dvě zahraniční mužstva. Z Polska přijel celek Rawa Mazowiecka a ze Slovenska FK Slovan Levice. Věřte, že účast zahraničních týmů je pro tento turnaj zcela atypická. Oba celky hrály bez možnosti zasáhnout do postupových bojů, ale o přímé vítězství na turnaji hrát mohly. Jak už to tak chodí, tak právě hosté zvítězili. Celek ze Slovenska celý turnaj ovládl. Na druhém místě skončila SK Líšeň, ale ta si již postup do finále vybojovala na jiném turnaji a tak radost z postupu do finále vypukla v táboře domácích. Byla to odměna nejen pro všechny malé bojovníky, jejich trenéry, ale hlavně pro pořadatele, kteří turnaj zorganizovali na špičkové úrovni. Zanechme však pouhého psaní o této úspěšné akci. Mnohem více se o ní dozvíte na :

http://www.boskovice.cz/e-on-junior-cup-2015/d-25796/p1=1020


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou