Utkání s Vítěznou může rozhodnout o vítězi celého OP, říká hráč kola Jan Špička

0

Minulý týden nám poskytl rozhovor o hráči kola Janu Prokopovi a dnes už sám rozdává úsměv jako hráč kola. Bývalý hráč MFK Trutnov nebo FC Mladé Buky Jan Špička. Rozpovídal se mimo jiné o neoblíbeném soupeři z Bohuslavic nebo o nadcházejícím utkání jara proti Vítězné.

Minulý týden jsi dělal rozhovor za Honzu Prokopa, dnes už jsi sám hvězdou kola. Takže lepší pocit? Nevím jestli lepší pocit, ale určite jsem rád. Každé utkání se snažím udělat maximum pro tým stejne jako každý z našeho mužstva. Takže bych tohle nejraději daroval celému týmu.

 

  Ale výhra s Bohuslavicemi byla dost složitá. Velice! Přijde mi (a nejen mně), že s Bohuslavicema prostě neumíme hrát. Doma byla těsná výhra, myslím že 3:2 a teď to bylo taky o fous. Mají tam 4 kvalitní hráče, od veterána Viláma až po dlouhovlasho útočníka, u kterého neznám jméno, ale s balónem uměl solidně a dělal nám závar v obraně.

 

  Takže spokojenost s dalším krokem k celkovému prvenství? Dokážu říct, že tenhle víkend rozhodne. Čeká nás zápas jara. Jak vyhrajeme, tak si myslím, že to bude největší krok k vítězství v okrese. Motivace je obrovská! Kolikrát se komu povede vyhrát celou soutěž? Myslím si, že mnohokrát ne a je jedno, zdali je to okres nebo například divize. Radost je určite stejná a oslavy stoprocentně také.

 

  To bezesporu. Myslíš si, že budete slavit už tento víkend? Až to prřjde, tak to přijde. Důležité je hlavně vyhrát! Až se vyhraje, tak stejně oslavy odložíme, protože nás čeká ještě pár kol. Například s nevyzpytatelnou Rtyní a stát se může cokoliv. Soustředíme se hlavně teď na to, abychom vyhráli s Vítěznou.

 

  Navíc David Pálinkáš se ještě může stát nejlepším kanonýrem OP. Určitě se i tohle v týmu řeší. Neřeší! Tady se teď momentalne řeší výhradně utkání s Vítěznou. David to ví,  ale znát to na něm není. Hraje pro tým, je to skvělý kluk a ma super charakter. Ačkoliv to může vyhrát, tak se určitě "nechrtí" a hraje pro tým. To je důležité!

 

  Je na Vítěznou nějaká speciální připrava? Musím říct, že bohužel nebyla vůbec žádná. Sešlo se to zrovna tak, že většina lidí byla v práci a trénink se ani nekonal.

 

  Bude to zajímavé utkání a nejspíš i před solidní návštěvou. Troufneš si tipnout výsledek? Samozřejmě rád tipnu výhru pro nás. Věřím, že vyhrajeme, ale bude to těsné. Tipuji 2:1 nebo 1:0 víc Branek nepadne

 

  Kanonýrů na obou stranách je dost. Na jedné Robek, Andrle atd. na té vaší zase Pálinkáš, Prokop atd. Přesto netipuješ více branek? Ne ne. Budu se držet při zemi.

 

  Tak třeba se sám zapíšeš mezi střelce. To by mohla být příjemná třešnička. To by byla určite třešnička, ale v tak důležitém utkání asi budu odvádět hlavně svou praci v zadu než se vysunovat dopředu.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou