Profil hráče - #10 Pavel Znášik (TJ Chotěšov)

0

Číslo 10 je ve fotbalu symbolem nesmírné kvality. Dokázali to v minulosti Pelé, Maradona nebo Gerd Müller a v současnosti je to také číslo jednoho z nejlepších fotbalistů světa, Lionela Messiho.  Proto není náhodou, že již druhým hráčem, kterého si v naší rubrice "Profil hráče" představíme, je opět hráč s číslem 10. Dnes jím bude Pavel Znášik, důležitá postava pro Chotěšov nejen na hřišti, ale i v kabině.

Vizitka hráče

Jméno: Pavel Znášik

Narozen: 21.09.1986

Pozice: záložník

Číslo: 10

Levák/pravák: pravák

Aktuální klub: TJ Chotěšov

Dřívější působiště: 1. FC Plzen (půlroční hostování v žácích)

 

Dotazník

1) Kdo vás v rámci fotbalu nejvíce ovlivnil?

Především otec a trenéři, jak pozitivně tak negativně (úsměv)

2) Váš fotbalový vzor?

Pavel Nedvěd, Alexandro Del Piero

3) Oblíbený profesionální klub?

Juventus Turín

4) Oblíbená hudba?

Mainstream

5) Oblíbené jídlo? 

Špagety

6) Oblíbený nápoj?

Sprite

7)Jaké typy žen se vám líbí?

Nejde jen o typ, ta žena musí mít i charakter. Inteligentní, se smyslem pro humor, štíhlé postavy. Bruneta, ale není to priorita (úsměv)

8) Vysněný automobil?

Nissan GT-R verze 2013

9) Oblíbené filmy a herci/herečky?

Sci - fi, zivotopisne, komedie. Emma STONE, Robert Downey jr.,

10) Jaké máte záliby?

Fotbal, PC hry a můj pes

 

Co o něm říkají spoluhráči

Pavel Hasenöhrl - obránce

Kujon, to je naše bebíčko, ale taky hráč, který vždy na hřišti nechá vše, co může. Je to vůdčí typ kluka, který organizuje hru, rád se podílí na různých diskusích v kabině. Na svůj věk stále hbitý. Přeci jen stará garda klepe na dveře! (smích)

Miroslav Bednář - záložník

Pavel je hubený, tedy vlastně svalnatý (smích), rychlonohý pravý záložník, který si snad nikdy nepřestane na něco stěžovat. (smích) Je to jeden z těch, co na hřišti nechají všechno. I když už nemůže a nadává, že jde přihrávka na něj, přesto se rozběhne a pokusí se udělat co nejvíc pro tým. Jeho centry končí občas až v Elmontu, ale když se mu řekne, aby míč zatáhl do vápna, dokáže to jako málokdo. Je to důležitý hráč, protože nás dokáže svou urputností nakopnout k lepším výkonům.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou