Plzeň - Sever - Okresní přebor – Hráčem 22. kola je Filip Loukota!

0

Sestavu dvaadvacátého kola zcela ovládl útočník Vejprnic Filip Loukota. Zvládl duel v Heřmanově Huti na postu záložníka a nakonec se stal i jediným střelcem utkání, když využil centru po rohu. Vy jste ho odměnili sedmapadesáti procenty vašich hlasů. Druhý skončil ledecký útočník Jan Mareš, bronz bere záložník Trnové Matěj Fišer.

 

 

 

 

Filip Loukota – Útočník Vejprnic zvládl duel v Heřmanově Huti na postu záložníka a nakonec se stal i jediným střelcem utkání, když využil centru po rohu. Vy jste ho odměnili sedmapadesáti procenty vašich hlasů.

 

Jan Mareš – FK TJ Ledce se proti Zbůchu mohli opřít o svého forvarda, který hattrickem za dvacet minut dokonal obrat svého týmu v utkání. Prosadil se hlavou, z pokutového kopu i tvrdou ranou zpoza vápna. Od vás si vysloužil třiadvacet procent hlasů.

 

Matěj Fišer – Záložník Trnové odehrál utkání jako krajní obránce a rozhodl v závěru zápasu hlavou duel na půdě Kožlan. Hattrick navíc nastřílel za B-tým před týdnem, před dvěma se zase trefil i za A-tým. Pro Matěje Fišera se rozhodlo hlasovat deset procent z vás.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou