Sladká obhajoba, Adam Kolář je na tachovsku druhým hráčem, který slaví už podruhé

0

Tady už se nedá mluvit o náhodě. Adam Kolář je prostě ve skvělé formě, opět se dokázal dostat do sestavy kola, dokonce i jako součást týmu, který si odnesl ze sobotního utkání pořádný debakl. Nutno však dodat, že Lázně byly výrazně oslabeny. A stejně, jako posledně, Adam zaznamenal suverénní vítězství a všechny hladce překonal. Zbývající dva medailisté z dvaadvacátého kola jsou kombinací ofenzivy z defenzivou a od diváků dostali naprosto shodný počet hlasů. Otázkou tedy je, zda tu máme dvě stříbrné medaile, nebo dvě bronzové, ale to už záleží na každém z Vás. Jisté je, že touto dvojicí jsou Petr a Pavel, tedy Petr Hlůžek a Pavel Hrubý. 

Náš vítěz se díky svému vítězství ve dvaadvacátém kole stal vetřetí třídě vůbec prvním hráčem, který se dokázal dvakrát stát nejlepším hráčem týdne. Na tachovsku to před ním dokázal akorát Miloslav Jedlička, hráč Sokolu Stráž, který se svakrát prosadil ve druhé třídě, kde Adam také občas nastupuje. Jesliže jsme minule hovořili o tom, že Adam Kolář (Sokol Konstantinovy Lázně) porazil své sopeře s přehledem, tentokráte je doslova přejel a nedal jim nejmenší šanci. Za svůj výkon si totiž vysloužil sedmasedmdesát procent hlasů. A proč že? Adamův tým dorazil do Lesné velmi oslabený a nedokázal složit ani jedenáctku hráčů. Už brzy čtyřikrát inkasoval a bylo rozhodnuto, Adam podal ale skvělý bojovný výkon, dokázal i za nepříjemného vývoje utkání podržet balón, udělat kličku, dobře přihrát, nebo vypálit. Navíc je velmi mrštný a rychlý a doázal soupeřově obraně několikrát trochu zavařit. 

Druhý, nebo třetí, to už je jedno skončil Petr Hlůžek (Sparta Dlouhý Újezd) se šesti procenty. Již v krátkém úvodu jsme mluvili o tom, že naši další dva vítězové jsou kombinací defenzivy s ofenzivou. Petr je totiž náhradní gólman Újezdu, ale do sestavy týdne už se podruhé v řadě dostal, jako útočník. Sparta má totiž potíže s absencemi a proto poslala Petra do útoku, toho však zatím nemůže litovat, protože Petr se v minulém kole blýskl hattrickem a nyní se prosadil dokonce čtyřikrát. 

Naším posledním oceněným z ideální jedenáctky je stoper Starého Sedliště. Ten se lae společně se svým kolegou v obraně, Markem Vokurkou, stal asi základním kamenem úspěchu Starého Sedliště. Pavel Hrubý (TJ Staré Sedliště) si v defenzivě totiž perfektně plnil své povinnosti a poté se svým spoluhráčem dokázal ještě perfektně zastoupit nevýraznou zálohu a plnili společně obě tyto role. Hodně se neběhal a byl téměř u všeho. Svůj skvostný výkon navíc podpořil dvěma zásahy a od diváků si vysloužil šest procent, stejně, jako Hlůžek. 

Všem vítězům závěrem ještě jednou gratulujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou