V anketě slaví opět lázeňský hráč, hvězdou týdne se stal Jan Jelen

0

Diváci mohli opět hlasovat od pondělka do úterní půlnoci pro svého největšího favorita z ideální jedenáctky kola. Nejvíce se opět činili lázenští příznivci, protože už druhý týden v řadě, dosadili na trůn svého hráče a to samé se jim podařilo také o třídu níže, kde se podruhé prosadil Adam Kolář. Ve druhé třídě tak po minulém úspěchu Pavla Rašína, nyní přebírá naše pomyslné žezlo pro vítěze útočník Jan Jelen, na jehož hlasy nedokázali příznivci ostatních hráčů zareagovat a tím přisoudili Janu drtivé vítězství. Druhé místo pak patří skvělému Pokornému, který výrazně přispěl k úspěchu Boru proti Částkovu a třetí skončil jen těsně, brankář Pavel Jamriška z Kostelce.

I tentokrát se potvrdilo, že v současné době jsou nejvíce aktivní a v největší formě příznivci Lázní a jejich hráčů. Po hvězdě týmu Pavlu Rašínovi, se totiž stal hvězdou týdne útočník Jan Jelen (Sokol Konstantinovy Lázně). Opět však nemůžem hovořit o nějaké náhodě. Lázně totiž přijeli do Studánky pouze v jedenácti hráčích a snažili se spíše bránit. Studánka měla tedy výraznou převahu, ale Lázně betonovaly opravdu skvěle a, jak je u nich zvykem, vše skončilo těsným výsledkem. Sokol zvítězil nakonec 1:0 a rozhodující branku dal právě Jelen, který dokázal využít své, asi jediné, šance a poté přispěl týmu i skvělým defenzivním výkonem. Od diváků sklidil sympatie za svůj výkon v přepočtu ve třiasedmdesáti procentech.

Největším Janovým konkurentem byla asi největší hvězda Boru, Jan Pokorný (Sokol Bor), kterého budou v Sokolu dozajista ještě dlouho oslavovat a opěvovat. Levý křídelník byl totiž asi základním stavebním kamenem úspěšného borského obratu v utkání proti Částkovu. Společně s obránce Pajerem vytvořil na levé straně perfektní dvojici, která nedá Hraničáři ještě dlouho spát. Neustále se perfektně prodíral hostující defenzivou a byl na hřišti nejvýraznější. A byl to právě on, ten kdo dokázal za stavu 0:1 vyrovnat a vráti svůj tým zpět do hry. Všich devatenáct procent za skvělý výkon.

Pouhá tři procenta poté stačili třetímu v pořadí. Pavel Jamriška (Sokol Kostelec), brankář Kostelce, má za sebou ze svého pohledu asi poměrně vydařené utkání. Jeho tým sice padl 3:0, ale rozhodně ne chybou brankáře. Pravda, sice inkasoval po vlastní hrubce už v osmatřicáté sekundě utkání, ale poté se dokázal zkoncentrovat a chytil, co mohl. Soupeřovi útočníci na něj šli osamoceni asi dvanáctkrát a Pavel si s jejich nájezdem, až na jednu výjimku, dokázal vždy skvěle poradit a podržet svůj tým. Navíc skvěle chytal i při pokusech z větší dálky, nebo jiných situacích. Za jeho výkon by se nemusela stydět ani celebrita, jako Neuer, Buffon, De Gea, Casillas, nebo třeba Čech.

Všem vítězům bychom závěrem ještě jednou rádi pogratulovali a popřáli hodně štěstí a úspěchů v fotbalovém, ale i soukromém životě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou