V Kunštátě mohou slavit. Hráčem kola se stal Martin Haničinec.

0

     Martin Haničinec poprvé zvítězil v naší anketě Muž kola. Jeho náskok před  tandemem hráčů z Rajhradu  Jiřím Císařem z Rajhradu a  Stanislavem Haňkou byl přesvědčivý. 

1. Martin Haničinec, FK Kunštát - 38% hlasů

Postrach všech soupeřů je rychlonohý Martin Haničinec.  Téměř v každém zápase je na něho upřena pozornost hráčů soupeře a tito se mu věnují více, než jeho spoluhráčům. Přesto v posledním zápase vstřelil všechny tři branky svého celku v zápase s Miroslaví a po zásluze v naší anketě zvítězil. 

2. Jiří Císař, RAFK Rajhrad - 26% hlasů

Rajhrad je téměř jistým sestupujícím celkem a s tímto odjel do Líšně, která bojuje o postup. Rajhrad překvapil a vyhrál. Jedním ze strůjců úspěchu byl spolehlivý obránce Jiří Císař, který spolehlivě zachycoval výpady hráčů soupeře směrem k vlastní bráně. 

3. Stanislav Haňka, RAFK Rajhrad - 11% hlasů

Slova chváli byla vznesena na výkon tohoto hráče. Proti rezervě Líšně neudělal na postu obránce jedinou chybu a přispěl k nečekanému vítězství svého celku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou