Hráčem 26. kola Divize C, se stal Martin Štajer z Týniště nad Orlicí

0


To se prostě někdy stává, že vyhraje hráč z týmu, který prohraje. Martin totiž v zápase proti Benátkám nad Jizerou podal obdivuhodný výkon a ten jeho fanoušci ocenili. Na druhém místě se umístil opět hráč Živanic a to Radek Gorol. Vítěznou trojku uzavírá Martin Korec z Benátek nad Jizerou.

1. místo:  Martin Štajer      -  57%   -   SK Týniště nad Orlicí

2.místo:  Radek Gorol        -  30%   -  TJ Sokol Živanice

3.místo:  Martin Korec       -    4%   -   SK Benátky nad Jizerou

  Na dalších místech se umístili hráči Jablonce, Ústí a Pardubic.

Martin Štajer -  Na jaře se dostal do základní sestavy. A i když je jeho tým na posledním místě tabulky, tak Martin v každém zápase ze sebe vyždímá vše. Asi i proto získal celých 57% všech hlasů

Radek Gorol -  Dvougólový Radek Gorol se dlouho přetahoval o první místo s Martinem Štajerem, kterému nakonec přišlo víc hlasů. Ale i tak výborný výkon Radka Gorola proti České Třebové, ho vynesl na druhé místo se ziskem 30% všech hlasů


Martin Korec - Hrál famózně v zápase proti Týništi nad Orlicí. Tři góly dal a na dva nahrál. To mu u fanoušků vyneslo třetí místo s celkovým 4% ziskem ze všech hlasů.
 
Hlasování o hráče kola se nám krásně rozběhlo a chodí pořád víc a víc hlasů. Vyhrát v této soutěži bude čím dál složitější. Musíte přesvědčovat své fanoušky skvělým výkonem i dobrou propagací našeho webu :-)
 


S Martinem Štajerem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 


Těšte se na další hlasování o hráče 27. kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 25. 5. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou