Hráčem 22. kola III. třídy, skupiny A na Nymbursku se stal Lukáš Král ze Strak!

0

Střední záložník Lukáš Král (39) zahrál famózní zápas. V souboji jeho Strak proti Lipníku vstřelil tři góly a jeho tým vyhrál 3:2. Díky vašim hlasům se stal hráčem kola!

Král, který je během podzimu hokejistou (Nyní II. liga v dresu Nymburka), a na jaře se stává fotbalistou se postaral o to, že Straky jsou zpátky v boji o postup. Díky výhře se dotáhly právě na druhý Lipník a nyní mají na druhém místě stejně bodů. Na první Jíkev, o které se spekuluje, že asi v případě triumfu přenechá postup druhému týmu tabulky, ztrácí Straky i Lipník pouhý bod. Do konce jsou čtyři kola a lepší vzájemný zápas mají Straky. Tak hodně důležitý souboj Král rozhodl.

Ve vašem hlasování vyhrál celkem přesvědčivě. Dostal od vás 44% hlasů. Na druhém místě byl útočník Martin Hnízdo z béčka Sadské a obránce Radek Špitálský ze Staré Lysé. Oba fotbalisti od vás dostali shodně 11% hlasů. Sledujte náš web www.fotbalunas.cz. S vítězem, vlastně s Králem, připravujeme rozhovor, ve kterém mluví o fotbale, ale i hokeji, kde patří mezi nejlepší hráče druhé ligy. Uveřejníme ho během pátku!

 

Pořadí: 1. Lukáš Král (Straky) 44% hlasů, 2. Martin Hnízdo (Sadská B) 11% hlasů, 3. Radek Špitálský (Stará Lysá) 11% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou