KP Vysočiny: Rozhovor s hráčem 24. kola Martinem Marešem

0

Dnes přinášíme rozhovor s hráčem 24. kola. Po zásluze se jím stal střelec z Třeště, mladý záložník Martin Mareš. Jak často kope penalty, jak to vidí s bojem o postup a hlavně jak je na tom Třešť v bojích o záchranu? To a mnohé další se dozvíte v našem článku.

Zdravím Vás, Martine, a gratuluji k vítězství v naší anketě. Přibližte nám svoji dosavadní fotbalovou kariéru.

Moje fotbalová kariéra příliš pestrá není :) Jsem odchovancem třešťského fotbalu a s krátkými přestávkami jsem ji prozatím strávil od přípravky až po muže právě v Třešti. Takových jako jsem já, je nás v týmu většina. Cením si toho, že náš oddíl je založen na odchovancích a hráčích ze sousedních oddílů.

 

Jaký vlastně byl zápas v Jemnicku, který Vám vynesl Hráče kola?

Pro diváky určitě zajímavý, pro trenéry spíše nervózní. Po deseti minutách hry už z nás nikdo na vítězství asi nemyslel, pak jsme se dostali do hry, když domácí trochu ztratili koncentraci. Druhý poločas už se hrál především na naší branku a Jemnicko bylo velmi nepříjemné. Jejich útočné akce a přihrávky za obranu se bránily velmi těžko, naštěstí nás podržel brankář Jirka Kousal a díky němu jsme už vítězství udrželi.

 

Kdy naposled jste zahrával a úspěšně dvě penalty v jednom zápase?

Na penalty se v týmu střídáme asi tři hráči, a když někdo zklame, dostane se na řadu jiný exekutor. Dvě penalty za zápas jsem ještě nekopal a jsem rád, že obě penalty nám pomohly k výhře. Zatím jsem měl v mužích totiž bilanci na penalty spíše jako Messi v této sezoně, pár už jsem jich zahodil. J Celkově se ale zápas podařil všem v týmu, myslím, že v sestavě kola ještě někdo z Třeště měl být.

 

Dle posledních výsledků to vypadá na boj o postup mezi Ždírcem a Humpolcem. Jak vnímáte boje o postup do divize?

Bohužel ho vnímám pouze pohledem na tabulku. Obě mužstva patří jednoznačně k nejlepším v kraji, paradoxně jsme s oběma uhráli na podzim remízu. Ještě nás s nimi čeká odveta a budou to určitě velmi těžká utkání. Kdo ale postoupí si netroufám odhadovat.

 

A teď naopak druhý pól tabulky – jak vidíte šance Vašeho týmu na záchranu?

Šance tam samozřejmě stále je. Myslím, že se rozhodne v našich následujících utkáních. Nejprve hrajeme v Jaroměřicích a pak doma s mužstvem Okříšek. Pokud v utkáních neuspějeme, bohužel se budeme muset s krajem rozloučit. Je škoda, že sestupují nejspíše tři týmy, protože normálně by byl boj o záchranu ještě napínavější.

 

Jak hodnotíte divácký zájem o KP, kde bývá nejbouřlivější atmosféra?

Některá utkání jsou někdy velmi bouřlivá, ale to záleží spíše na divácích. Opravdu těžce se hrálo třeba ve Světlé. Celkově se mi ale líbí, jak je soutěž více sledovaná a zajímavé jsou podle mne třeba i zápasy ve středu.

 

 

Jak relaxujete ve volném čase: sport, příroda nebo oblíbená hospůdka ?

Spíše se snažím odpočívat v klidu, protože toho fotbalu je někdy až příliš. Na hospůdku a sport si čas ale rád taky udělám :)

 

Sparta nebo Slávie : ) ?

Díky dědovi, který mě ve sportu vedl tak Slávie. Jinak se ale pohybuji v okolí, kde většina fandí Spartě. Bohužel nedávno děda náhle odešel, takže už jsem na ně sám.

 

Dovolte poslední otázku - co říkáte stránkám fotbalunas.cz ?

Tak jako všichni z mého okolí stránku hodnotím jenom kladně. Je fajn si přečíst i něco jiného než pouze výsledek a průběh zápasu. Hlavně tipy na víkend a rozhovory s hráči jsou povedené.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou