Okresní přebor PLZ-JIH: Josef Jindřich, chotěšovský expres s nekompromisní levačkou

0

Přinášíme vám rozhovor s krajním záložníkem Chotěšova Josefem Jindřichem. Jak se mu vydařil první zápas po zimní přestávce? Jak probíhá jeho zimní příprava? Vše se dozvíte v dnešním speciálním článku!

Sedmadvacetiletý záložník z Chotěšova Josef Jindřich byl po domácím utkání 16. kola proti Letinám (4.4.2015) ochotný nám poskytnout rozhovor týkající se nejen jeho výkonu v utkání, ale i jeho sezónní a zápasové přípravy či dalších koníčků. Ačkoliv jsme ho v prvních dvou jarních utkáních v barvách Chotěšova nemohli vidět, zatím mu letošní sezona vychází na výbornou. Za záložníkem Tomášem Vackem je aktuálně druhým nejproduktivnějším střelcem svého týmu a s 10 vstřelenými brankami figuruje mezi pěticí nejlepších střelců ligy.

 

Byl to tvůj první zápas po zimní přestávce. Jak se ti hrálo, byl jsi na to fyzicky připraven?

Tak určitě, na tento zápas jsem se těšil, ráno jsem dokonce nemohl dospat. Tak hrálo se mi dobře, i když ke konci už mi docházely síly.

Po půlce jste vedli 2:0. Myslel jsi si, že to bude lehká výhra, nebo že se Letiny pokusí ještě otočit?

Tak určitě jsem si myslel, že to neotočí, ale že to bude procházka růžovým sadem jsem si taky nemyslel.

A teď k tomu tvému gólu. Nádherná individuální akce zakončena krásnou střelou, byla to náhoda, nebo jsi to tak chtěl? Popiš nám tu situaci.

Lehké to nebylo, bylo tam málo místa, v jednu chvíli jsem si myslel, že míč ztratím, ale nakonec jsem si ho dobře přikopl a věděl jsem, že už stačí jen dobře zakončit. Střela mi sedla náramně, v tu chvíli jsem věděl, že už je rozhodnuto.

Dostali jste se na první pozici v tabulce. Jaký je to pocit? Myslíš, že udržíte vedení až do konce sezóny?

Je to super pocit, ale je teprve začátek jarní sezóny. Budeme se snažit ten náskok navýšit, ale určitě to nebude lehké.

Váš největší rival v boji o titul jsou Žinkovy, ty ztratily body v Kasejovicích. Bylo to pro vás překvapení? 

Překvapení bych ani neřekl, protože všichni tajně doufali, že by tam mohly Žinkovy ztratit body. V Kasejovicích  nemá nikdo 3 body jisté!

Chotěšov je střelecky nejúspěšnějším týmem ligy s celkovým počtem 56 nastřílených branek během 16 utkání. Čím to, že máte tak navrch nad ostatními mužstvy? 

Máme každý rok nejvíc nastřílených branek ze všech a podle mého je to tím, že dokážeme využít zápasů s papírově slabšími týmy a vyhrát velkým rozdílem.

Jak probíhala vaše zimní příprava? A jak zatím probíhají vaše jarní tréninky? Děláte nějaká speciální cvičení?

V zimě chodíme trénovat do haly, v lednu proběhne takové malé čtyřdenní soustředění, které zahrnuje pouze běhání s tím, že do haly se chodí až do konce února. V březnu začínáme chodit trénovat na hřiště, týdně dva tréninky, jeden kondiční a druhý na technické věci s balonem.

Jak probíhá tvoje před zápasová příprava? Máte nějaké rituály nebo zvyky, které praktikujete před každým utkáním? 

Žádné speciální rituály ani zvyky nemám, jediné co dodržuji už několik let před zápasem je to, že nejím.

Příští sobotu vyrážíte do Radkovic, které se pohybují v polovině tabulky. Co si od toho zápasu slibujete? 

Myslím si, že nikdo už si nechce do konce sezony připustit nějakou ztrátu bodů i když to nebude v některých zápasech vůbec jednoduché. Určitě si od zápasu budeme slibovat, že domů přivezeme 3 body. 

Co tvůj osobní život mimo fotbal? Máš nějaké další koníčky nebo všechen čas věnuješ kopané?

Jiné „aktivní“ koníčky nemám, ve volném čase hraju na pc WoW (World of Warcraft) občas si jdu zajezdit na čtyrkolce, zajdu na nohejbal nebo na pivo.

Díky za rozhovor a přeji ti, aby se ti i ve zbytku sezony dařilo!

 

 

A co o něm říká jeho spoluhráč Miroslav Bednář?

Je neskutečně rychlý a má naprosto nekompromisní levačku. I když je to celkem lajdák na tréninky a jeho letní příprava začíná vždy až s prvním sluncem, je jedním z nejzásadnějších hráčů v týmu už proto, že dává opravdu hodně gólů.

 

Pozn. autora:

Rozhovor byl pořízen krátce po utkání 4.4., aktuálně jsou na první pozici opět Žinkovy, Chotěšov v utkání v Radkovicích podlehl domácím 2:1.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou