Rozhovor s hráčem 22. kola Erikem Šlechtou z Obor

0

Ve 22. kole příbramské IV. třídy sk. B se Erik Šlechta(24) svými třemi přesnými přihrávkami výraznou měrou podílel na výhře 3:2 proti Vysokému Chlumci a ovládl hlasování o hráče kola, když získal 78% hlasů. Erik si na nás našel chvilku času a tak si s ním nyní můžete přečíst rozhovor.

Dobrý den, na našem portálu jste byl čtenáři zvolen hráčem kola. Co na to říkáte? Překvapilo Vás, že jste v nabité konkurenci zvítězil zrovna vy?

Dobrý den, tak určitě. Byl jsem velice mile překvapen.

 

Hlasování jste vyhrál celkem suverénně, získal jste 78% procent všech hlasů, uháněl jste hodně kamarádů, aby pro vás hlasovali nebo o této anketě slyšíte poprvé?

 

O anketě jsem se dozvěděl od našeho trenéra, který nám o anketě napsal.  Kamarádi určitě pomohli jak z Obor, malé kopané, futsalu, tak i z běžného života a hlavně nejvíce hlasů jsem dostal od přítelkyně Lucinky, které patří největší dík.

 

Do sestavy kola jste byl zařazen za výkon z utkání proti Vysokému Chlumci, který patří v této soutěži k těm lepším týmům, jaký to byl pro vás zápas? Nadřeli jste na výhru hodně?

 

Zápas to nebyl úplně jednoduchý, jak už nasvědčuje skóre, ale dá se říct, že v tomhle zápase jsme měli trochu víc toho štěstí. Výborně nás podržel Vlčák v bráně a nemůžu zapomenout na Pinkyho, který využil všechny šance, které jsem mu připravil, ale opět jsme ukázali sílu jako tým a to ten zápas vyhrálo.

 

V utkání s Vysokým Chlumcem jste asistoval u všech tří branek vašeho mužstva, zastáváte tedy ve vašem mužstvu pozici tvůrce hry nebo šlo v tomto zápase spíše o výjimku?

 

Tak neřekl bych uplně tvůrce. Za zápas teda mám balón často u nohy, ale spíše dostávám balóny do sprintu, kde je moje největší síla. Občas teda nedokážu odhadnout kdybych už mohl balón přihrát a rád si s ním hraju, ale to už ke mně patří.

 

V sestavě kola se objevil i váš spoluhráč Martin Pinkas, který z pozice stopera nastřílel hattrick a v hlasování skončil za vámi druhý,  co říkáte na jeho výkon?

 

Pinky je stoper, který dokáže vstřelit branku skoro v každém utkání. Rád chodí na výlety dopředu a vycházímu to, což je super. Zápas s Chlumcem byl jeho. Dát hattrick z pozice stopera, to se povede tak jednou za život. 

 

Obory jsou v této sezóně suverénně nejlepším celkem soutěže a s velkým předstihem si zajistily prvenství, čím to je, že se vám letos tolik daří?

 

Náš tým má velkou kvalitu ať už v bráně, obraně a nebo kdekoliv jinde. Máme i výborné trenéry a ještě abych nezapomněl, máme výbornou partu a hrajeme jako tým, což dělá 99% našeho úspěchu.

 

Předpokládám, že Obory neodmítnou hrát příští rok vyšší soutěž, těšíte se už na boje ve vyšší soutěži a myslíte si, že váš tým má šanci uspět ve III. třídě?

 

Určitě neodmítneme a moc se těším na III.třídu a myslím si, že ukážeme naší sílu i tam. Hodně bude záležet na tom, jak se budeme scházet, ale jestli se budeme scházet aspoň jako tuhle sezonu, tak určitě budeme hrát opět nahoře.

 

 

A teď něco málo o vás, jak dlouho už hrajete v Oborách a jaký k nim máte vztah?

 

Tak já jsem přišel do Obor před touto sezónou, protože mě přemluvil Robert (trenér), který mě vedl už jako malého kluka na Marile. Nebýt jeho, tak bych skončil někde jinde, ale jsem moc rád, že jsem tady. Mám to tu rád.

 

A jaké další zajímavé fotbalové štace bychom mohli najít ve vašem životopise?

 

Tak od 5 do 15 let jsem vyrůstal na Marile, potom mě nějak fotbal omrzel a odešel jsem do Podlesí, kde jsem odehrál něco v dorostu. Před Oborama jsem ještě hrál v Čimelicích, kde jsem si zahrál i 1.A třídu.

 

Máte nějaký fotbalový vzor? 

 

Nějaký by se našel. V dnešní době se mi líbí Eden Hazard, má neskutečnou techniku a rychlost, hodně se v něm vidím.(smích)

 

A kromě fotbalu, co dalšího rád dělá Erik Šlechta?

 

Kromě fotbalu si rád zajedu třeba na ryby, což mě poslední dobou chytlo, člověk si tam odpočine.

 

Jak se vám líbí projekt fotbalunas.cz a nápad psát o amatérských fotbalových soutěžích?  

 

Projekt je to super. Určitě to může i přilákat víc lidí k amatérskému  fotbalu, když se o něm bude psát. Držím celé redakci palce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou