Plzeň - Sever - Okresní přebor – Hráčem 23. kola je Jakub Guldán!

0

Historicky podruhé a hned podruhé v řadě dokázal sestavu kola ovládnout hráč Vejprnic. Drtivým vítězstvím s více jak padesáti procenty hlasů si jí v rámci třiadvacátého kola podmanil obránce Jakub Guldán. Ledce jsou stříbrné zásluhou útočníka Aleše Paška, další forvard Zdeněk Slach, který hájí barvy Mladotic, bere bronz.

 

 

 

 

 

Jakub Guldán – Bek Vejprnic již ve čtvrté minutě nasměroval svůj tým k vítězství, když odražený balón poslal hlavou do šibenice. Od vás si vysloužil 57 procent vašich hlasů.

 

Aleš Pašek – Jediný střelec Ledců v Nečtinách. Přijal ve vápně centr od spoluhráče a zamířil přesně k tyči. Jeho třetí trefa v lize za poslední zhruba měsíc mu od vás vynesla devatenáct procent hlasů.

 

Zdeněk Slach – Útočník Mladotic vstřelil vítěznou branku na půdě druhé Heřmanovy Hutě. Nejprve hlavou nasměroval míč do břevna, napodruhé se však již nemýlil. Jeho pátá trefa za poslední měsíc mu přinesla deset procent vašich hlasů. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou