Fojtíček, Fojtíček, skandují příznivci Starého Sedliště v rámci opěvování vítěze v anketě o hráče kola

0

Na triumf hráče Starého Sedliště v naší pravidlené anketě o hráče kola se dlouho čekalo. Nyní ale druhý celek tabulky svého hrdinu našel. Petr Fojtíček se blýskl dvěma zásahy do sítě Lázní ve vypjatém utkání, ve kterém Sedliště získalo dva body a téměř tak ztratilo šance na sebrání titulu z rukou Lomu. I tak ale nemusí být v Sedlišti úplně smutní, náladu ji totiž určitě vylepší Fojtíčkův triumf, který ještě podpořil třetím místem brankář Zdeněk Parkos. Mezi dva sedlišťské hrdiny se vetřel už pouze Miroslav Hanus, hráč největšího rivala Sedliště Sokolu Lom. A právě o to může být toto Fojtíčkovo vítězství sladší.    

Sedliště hrálo o víkendu veledůležité utkání v Lázních pro závěrečné souboje o zlato soutěže. Sedliště by ale muselo přivézt zpět tři body, aby si udrželi alespoň nějakou naději a i ta byl byla, konec konců, malá, protože Lom už body nejspíš příliš ztrácet nebude. Ale to už je teď celkem jedno, Sedliště totiž ve vypjatém a tvrdém utkání ztratilo bod a je to pro něj další ztráta, která na sebevědomí nepřidá. I tak ale diváky nejvíce okouzlil výkon hráče Sedliště. Petr Fojtíček (TJ Staré Sedliště) byl velmi aktivní v ofenzivě, ale i defenzivě, bodoval od úvodu až do konce a navíc dokázal přidat dva góly. Není se, co divit, že na našich medailových pozicích nechybí.

Na druhé příčce se poté umístila opora defenzivy ze Sokolu Lom. Tento hráč podal v utkání proti Stráži dobrý výkon po všech směrech. Podržel v defenzivě a navíc dokázal, jakožto obránce, přidat i gól. Pomohl tak svému týmu k veledůležitému vítězství proti Stráži, které už mu téměř zajistilo jistotu titulu. Miroslav Hanus (Sokol Lom u Tachova) je tedy náš stříbrný vítěz, ale jen velmi těsně, protože od bronzu ho moc nedělilo.

Přesně tak, jen o zlomek Vašich hlasů předčil Hanus načeho bronzového účastníka ze stupňů vítězů třiadvacátého kola. Tím je Zdeněk Parkos (TJ Staré Sedliště), nedávno se po dlouhé době vrátil mezi ři tyče Sedliště a už opět patří mezi nejvýraznější opory týmu a v naší sestavě se objevil už podruhé. V utkání proti Lázním svůj tým skvěle podržel a navíc perfektně rozehrával a rozděloval baóny. Chytal navíc skvěle i při penaltách a Sedliště mu hodně vděčí za oba dva body.


Všem vítězům ještě jednou gratulujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou