Nejlepším hráčem 23. kola Okresního přeboru se stává ...

0

... Marek Linhart ! Levý záložník Mystěvese v tomto kole pomohl gólem svému celku k domácímu vítězství nad Dohalicemi. Mystěves tak dalším vítězstvím potvrdila zlepšenou jarní formu. Marek se navíc prosadil už dva zápasy po sobě a tak se zdá, že i on se dostává do optimální formy. Uvidíme, co nám ještě nabídne.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Marek Linhart            -  Mystěves              - 42% hlasů!
2. Daniel Tesař               -  Třebeš B               - 24% hlasů!
3. Jak Škaloud               -  Skřivany               - 19% hlasů!

 

Daniel Tesař je střední obránce rezervy Třebše. V tomto kole se, stejně jako v těch předchozích staral o poctivou rozehrávku svého celku ze zadních řad.  Třebeš sice doma podlehla Kosičkách 2:3, Daniel svým výkonem ale uchvátil přísedící natolik, že byl zvolen hráčem zápasu. 

 

Skřivanům se zatím v jarní části soutěže velmi daří. Jan Škaloud, který nejvíce nastupuje na pozici krajního záložníka má na tom též  znatelný podíl. Vždyť jen za měsíc květen se mu povedlo svému týmu pomoci třemi brankami. Jan si za svůj výkon na hřišti Nového Hradce zasloužil nominaci a určitě zcela zaslouženě.

 

Na rozhovor s Markem se můžete těšit v průběhu týdne. Marek v tomto kole vyhrál se znatelnou převahou hlasů, takže jestli Váš favorit nezvítězil, v příštím kole budete mít další možnost podpořit třeba i jiného hráče. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou