Hráčem 27. kola divize A se stává Luděk Kaufman!

0

Těsný boj vyzněl nejlépe pro hořovického obránce...

Gratulace letí do Hořovic! Luděk Kaufman v zápase na Aritmě bezchybně dirigoval svou obrannou řadu a dovedl svůj tým k vítězství s čistým kontem 2:0. Na výhru v našem hlasování o hráče kola mu tentokrát stačilo 25 % hlasů!

 

Velmi těsný souboj dokumentují procenta druhého Stanislava Vítovce a třetího Martina Jasanského. Klatovský obránce v zápase s Táborskem vstřelil dvě branky v rozmezí dvou minut a nasměroval západočeský celek k vítězství 3:1, výhra v hlasování mu ale unikla o 3 % - získal totiž 22 % hlasů. Roudenský záložník také výrazně pomohl Malši k víkendové výhře 2:1 nad Hvězdou Cheb. Nejprve se po faulu na něj kopala penalta a následně začal akci vedoucí ke gólu Otepky. Jeho výkon mu přinesl 17 % hlasů a bronzovou příčku.

 

Vítězi gratulujeme a Vám, našim čtenářům, děkujeme za hlasy. Zítra se samozřejmě můžete těšit na rozhovor s Luďkem Kaufmanem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou