Hráčem 21. kola (IV.B, Nymbursko) je teprve patnáctiletý David Vyskočil ze Všechlap!

0

V těžkém utkání na hřišti Hrubého Jeseník dal dva góly a spasil svůj tým. Teprve patnáctiletý David Vyskočil ze Všechlap se tak podílel na výhře 3:0 a dostal se do jedenáctky kola. Vaše hlasy z něj udělaly vítěze.

Vyskočil, který hrál ve střední záloze, dostal více než polovinu všech hlasů. Přesněji jich posbíral 52 procent. Přitom mu konkurenci v hlasování dělal jeho spoluhráč Vojtěch Veselý, který podal na pozici stopera velmi kvalitní výkon a díky tomu byl s patnácti procenty hlasů na druhém místě vašeho hlasování. Třetí místo vybojoval další stoper Roman Pečenka ze strackého béčka, které vyhrálo ve Vestci 5:1. „Hrál stopera s naprostým přehledem, a když se vysunul, tak dal pěkný gól střelou do šibenice,“ chválil ho trenér Jaromír Soukal.

Rozhovor s dosud nejmladším vítězem hlasování Davidem Vyskočilem si přečtete už během čtvrtka.

 

Nejlepší hráči kola podle čtenářů: 1. místo: David Vyskočil (Všechlapy) 52 % hlasů, 2. místo: Vojtěch Veselý (Všechlapy) 15 % hlasů, 3. místo: Roman Pečenka (Straky B) 10% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou