Hráči 25. kola 1.A třídy sk. B se stali Vladimír Řehák z Čeladné a albrechtický Jan Kociolek

0

V hlasování o nejlepšího hráče 25. kola 1.A třídy skupiny B došlo k hodně zajímavé situaci. Máme totiž hned dva vítěze. Čeladenského Vladimíra Řeháka a útočník FK Baník Albrechtice Jana Kociolka, kteří obdrželi stejný počet hlasů. Na třetím místě se umístil vratimovský Radim Pešek.

Nejlepší tři hráči 25. kola jsou:

1. - 2. Vladimír Řehák - Čeladná (25 % hlasů)

1. - 2. Jan Kociolek - Baník Albrechtice (25 % hlasů)

3. Radim Pešek - Vratimov (8,33 % hlasů)

 

Vítězi 25. kola 1.A třídy skupiny B se tedy stali Vladimír Řehák z mužstva SK Beskyd Čeladná a Jan Kociolek z týmu FK Baník Albrechtice. Vladimír Řehák a Jan Kociolek vyhráli hlasování tohoto kola. Celkově získali tito dva hráči 25 % hlasů a můžou se pyšnit titulem hráč 25. kola 1. A třídy skupiny B.

 

Třetí místo obsadil Radim Pešek z týmu FC Biocel Vratimov, který se svým týmem vyhrál na domácí půdě s týmem TJ BDSTAV Sedliště 3:0. Celkově si připsal nejlepší hráč sobotního utkání svého mužstva 8,33 % hlasů.  

 

Všem, kteří se hlasování zúčastnili, děkujeme a věříme, že i příště podpoříte svého favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou