Rozhovor s hráčem 27. kola Štěpánem Kacafírkem

0

Suchdolský útočník Štěpán Kacafírek vyhrál hráče kola již potřetí. Není se také čemu divit, v páté nejvyšší fotbalové soutěži totiž nastřílel úctyhodných čtyřiatřicet branek, což mu s přehledem stačí na první místo. Hráč, jenž si vyzkoušel první ligu v Blšanech, táhne svůj tým za postupem do divize.

V zatím posledním zápase hostil Suchdol Semice, které bojují o záchranu krajského přeboru. Znalci Středočeského krajského přeboru hodnotí tým z Nymburska jako jeden z nejhorších po herní stránce. „Pro nás to určitě nebyl snadný zápas,“ začal své povídání Kacafírek. „Semice přijely bránit a hrozily jen z brejků. Nedávno jsme hráli s Příbramí, která hrála odvážněji. Ukázalo se, že tabulkové postavení nerozhoduje o předvedené hře,“ doplnil na adresu semického týmu.

 

Jak již bylo řečeno, Kacafírek vstřelil čtyřiatřicet branek, což je přesně polovina všech gólů suchdolského týmu. „Kdysi ve Velimi jsem dal za dvě sezóny čtyřicet branek. V Německu jsem jich dával kolem osmnácti za půl sezóny. Tato sezóna je ale pro mě určitě dobrá,“ hodnotí rozený střelec, který ale ve svých necelých pětadvaceti letech stále pošilhává po vyšších soutěžích. „Samozřejmě bych si ještě chtěl zahrát někde výš. Je to ale složité. Krajský přebor není příliš sledovaná soutěž. Týmy z vyšších soutěží raději vezmou nezkušeného mladíka z první ligy, než zkušenějšího hráče z nižší soutěže. Nyní jsem ale v Suchdole, kde jsem moc rád,“ spokojeně říká urostlý útočník.

 

 

Jeho tým se nyní nachází na prvním místě tabulky krajského přeboru a jen velký kolaps by ho snad mohl připravit o postup. Nyní Suchdolské čeká další zápas s týmem, který se zachraňuje. Jedou totiž do Vraného. „Spoluhráči se mi budou smát, ale ve Vraném to je pro nás zápas roku. Ale pro ně taky! Čekám tvrdý zápas na malém hřišti, který bude plný osobních soubojů,“ zakončuje Kacafírek své povídání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou