KP Vysočiny: Rozhovor s hráčem 26. kola Jiřím Hlaváčkem

0

Přinášíme rozhovor s naším aktuálním hráčem kola, krajním záložníkem Chotěboře Jiřím Hlaváčkem. 

Jirko, gratuluji Vám k vítězství v naší anketě. Seznamte nás prosím krátce s Vašimi fotbalovými začátky – kdo Vás k fotbalu přivedl a kde jste fotbalově vyrostl?

Prvně děkuji za gratulaci. Jsem odchovancem chotěbořského fotbalu. Kariéru jsem začínal v mladších žácích a bez přestávky jsem jí strávil celou v Chotěboři až po součastnost.

Kdo mě přivedl k fotbalu? No co si matně vybavuju, tak asi kamarádi. Hráli jsme u baráku „fotbálek" slovo dalo slovo a najednou jsem se ocitl na fotbalovém tréninku a už mě to nepustilo.

 

Jak Váš tým vnímá taková regionální utkání, jako bylo právě to nedělní – berete to jako derby?

Když budu mluvit za sebe, tak sice Přibyslav leží nedaleko od Chotěboře a pro někoho to derby jednoznačně je, ale já to beru jako každý jiný soutěžní zápas. Pokud budu brát derby v KP tak jednoznačně pro mě je to utkání s též nedalekým Ždírcem nad Doubravou. Tam jsou ty utkání tím cítit jak na hřišti tak i mimo něj.

 

 

Zapsal jste se dvakrát mezi střelce, stává se Vám to často :)?

Upřímně skoro vůbec:) Naposledy jsem dal dva goly někdy v dorostu co si vzpomínám a to už je hodně dávno :). V neděli jsem se v kabině před zápasem bavil se spoluhráčem kdo kolik má branek a já na tom nebyl moc valně no… už bylo zapotřebí se prosadit a dát nějakou branku a přispět k vítězství.Jsem za to moc rád, že se to povedlo.

 

Byla nějaká střelecká oslava po zápase, co třeba chotěbořská 12ka?

Střelecká oslava? Proběhlo jen pivko jako po každém domácím zápase v místní klubovně. A když zmiňujete chotěbořskou dvanáctku vypiju jí, ale moc jí nevyhledávám :)

 

Vraťme se k fotbalu. Jak vidíte závěr soutěže. Pohled do tabulky napovídá, že to bude velice zajímavé a předpokládám, že Chotěboř zbraně nesložila?

Co jsem se díval na tabulku, tak čelo je pěkně našlapaný:Ždírec, Humpolec 54 bodů, Jemnicko a my 51 bodů, takže závěr jak má být! My samozřejmě zbraně neskládáme, ale soustředíme se sami na sebe a jdeme zápas od zápasu. Na konci se to sčítne a uvidíme jestli to bude stačit k postupu.

 

 A komu podle Vás zůstane černý Petr a sestoupí?

Opačný pol tabulky tam to podle mě padne na Třešť, Luku nad Jihlavou a myslím, že i Čáslavice sestoupí, poněvadž mají těžký los. Teď hrají doma s Jemnickem a poslední kolo zajíždí k nám do Chotěboře.

 

Příští rok bude hrát KP o dva týmy méně, tedy 14. Bude to podle Vás přínosem nebo naopak?

Podle mě to bude přínosem, ať už že vypadnou vložená středeční kola a i vůči zkvalitnění soutěže.

 

Na kterém postě nejraději hrajete a proti kterému mužstvu nebo hráči byste si rád zahrál?

Určitě kraj záložní řady jedno jestli vpravo nebo vlevo J. Jsem fanouškem pražské Sparty tak asi proti ní bych si rád zahrál.

 

Na závěr poslední otázka – sledujete naše stránky fotbalunas.cz ?

Váš web jsem začal vnímat asi minulý týden. Myslím, že je to vynikající nápad, jak zviditelnit amatérské soutěže.

Nakonec bych chtěl tímto poděkovat za hlasy :)

My také děkujem a ať se daří !


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou