Roman Lengyel do I.B třídy?

0

Ještě v minulé sezóně základní stavební kámen obrany v týmu první ligy by se mohl v příští sezóně objevit na soupisce týmu I.B. Zatím ale zdaleka není o ničem rozhodnuto.

Odchovanec Dynama České Budějovice po uplynulé sezóně ukončil svou bohatou kariéru. Nerad by ale kopačky úplně pověsil na hřebík - v rozhovoru pro skcb.cz Roman Lengyel zmínil: "Jsem tak napůl domluvený s Planou, že bych si tam občas chodil zahrát. Uvidíme, jak to bude s časem. Následující půlrok mi ukáže, jak to půjde skloubit a jestli vůbec na to budu mít." Zlákat Lengyela do svých řad jistě zkusí více mančaftů...

SK Planá, klub působící v I.B skup. A, který minulý rok bojoval o postup, by šestatřicetiletého borce mezi sebou jistě velmi rád přivítal, šlo by o významnou posilu. Podle posledních informací ale zatím dohoda mezi klubem a Lengyelem není na pořadu dne, Lengyela nejprve čeká řešení pracovních záležitostí, až poté bude uvažovat, zda si bude o víkendu chodit za vesnický tým kopnout. V Plané už působí nestárnoucí Ladislav Fujdiar, starty v nejvyšší české soutěži má v nohách i záložník Tomáš Řehoř, v minulosti pak v Plané působil například Zdeněk Procházka, jen jeden mistrák zde odehrál Martin Vozábal, takže s fotbalovými "vejminkáři" už zde mají svou zkušenost. Nejsou ale v nižších soutěžích jediní, například v Boršově táhl tým za postupem do okresního přeboru Jan Gruber.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou