Klatovy porazily Viktorii Žižkov!

0

Další pohárové překvapení z dílny divizního celku! Po Českém Krumlově se vytáhly i Klatovy a na svém hřišti postoupily přes slavnou Viktorku Žižkov. A to navíc hráli domácí od 33. minuty v oslabení!

 

SK Klatovy 1898 - FK Viktoria Žižkov 1:0 (0:0)

 

Branka: 71. Chirinciuc

ŽK: Lhotka, Kotrba - Mareš

ČK: 33. Rojík

Rozhodčí: Němec - Rejžek, Novotný M.

Diváků: 500

 

Sestavy:

Klatovy: Rojík - Lukeš, Žáček, Mészáros, Chirinciuc - Lhotka, Pavlovič, Kotrba, György (35. Herman NB) - Říský (84. Matějka), Krejčí (69. Dolanský)

Žižkov: Brauneis - Šandera, Procházka, Neuberg, Hanuš (77. Langr) - Kocourek, Mareš, Hurka, Šimeček (58. Trýzna), Janecký - Štoček

 

 

     Viktorka přijela do Klatov i přes své finanční a dalo by se říct i existenční problémy ve velice silné sestavě. Tu vyplňovala především jména spojená s Bohemians Praha, která vyhrála minulý ročník ČFL, doplněná o některé hráče Slavie Praha (Žižkov je od nové sezóny farmou právě Slavie). Utkání ale lépe začalo pro domácí tým, který byl nebezpečnější a prvních dvacet minut svého soupeře zaskočil. Nejvíce ohrozil bránu Žižkova Krejčí, který střílel z dvaceti metrů. Jeho střelu ale brankář vyrazil. Když se hosté začali osmělovat přišel dlouhý balón za obranu Klatov, na který musel vyběhnou brankář Rojík. Ve snaze odhlavičkovat balón však zahrál rukou a rozhodčí mu ukázal červenou kartu. Do branky tak musel nastoupit Jan Herman, který si hned poradil s trestným kopem.

 

     Druhý poločas nabídl snahu Viktorie vstřelit vítězný gól. Klatovští hráči ale i v deseti zodpovědně bránili a až na pár výjimek nepouštěli soupeře do žádných vážnějších šancí. V 71. minutě přišel klíčový moment utkání. Při dobrém napadání a zaváhání obránce Žižkova se dostal do samostatného úniku Denis Chirinciuc a sám proti brankáři uspěl - 1:0. Inkasovaná branka hosty zaskočila a jejich hra byla dost neurovnaná. Přesto se pokoušeli o vyrovnání a jejich tlak sílil. Domácí obrana v čele se zkušeným Hermanem ovšem odolala a i díky fantastickým divákům se může těšit na další kolo poháru. V tom by měly Klatovy přivítat koncem srpna třetiligový Baník Most, který se jim podařilo minulý rok vyřadit!

(http://www.fotbal-klatovy.cz/)

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou