O víkendu začíná nový ročník příbramské IV. třídy (sk.B)

0

Zajímavě obsazená bude letošní příbramská IV. třída sk.B, z účastníků minulé sezony zbylo pouze sedm týmů, k nim přibudou čtyři nováčci. Okresního přeboru se vzdala Jesenice, postoupivší Obory nahradí Prostřední Lhota, která nedokázala v minulém ročníku uhájit III. třídu. Uvidíme také 2 nové C-týmy</

Přetlak v kádru vyřešili v Sedlčanech vytvořením C-týmu, ten bude určitě patřit mezi to nejlepší, co nám tato soutěž nabídne, obzvlášť pokud bude občas doplněn o hráče „béčka“, které letos bude hrát v 1. B třídě.

 

Naopak v Malé Hraštici a Nové Vsi měli, hlavně ke konci sezony, problém s nedostatkem hráčů a tak se tyto dva kluby ze sousedních vesnic domluvily na sloučení a v novém ročníku budou nastupovat společně pod hlavičkou Nové Vsi. Z Malé Hraštice však fotbal nezmizí, polovina domácích zápasů se odehraje v Hraštici a polovina v Nové Vsi.

 

Dalším nováčkem ve IV. třídě je tým z Jesenice, ten měl podobné problémy jako Hraštice s Novou Vsí a proto se představenstvo klubu rozhodnulo, že dobrovolně opustí okresní přebor.

 

Novou sezonu odstartují v sobotu od 17:00 dva zápasy. Na sedlčanské Taverny přijede potrápit sedlčanské „céčko“ Kosova Hora B. Současně s tímto zápasem se bude hrát utkání Vysokého Chlumce proti Jesenici. V neděli zahájí program zápas Hřiměždic B proti Nové Vsi C, duel se bude hrát v tradičním hřiměždickém čase 10:15. Odpoledne  v 17:00 potom přijdou na řadu zápasy Krásné Hory B s Novou Vsí B a také prestižní duel mezi Dublovicemi B a Kňovicemi. Jak si povedou celky v prvním kole nového ročníku? Zkuste si tipnout! Své tipy pak můžete porovnat s naším prvním letošním expert tipem(najdete ho ZDE) a jak to dopadne se uvidí o víkendu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou