Doubravka mění trenéra, Pavel Vaigl odchází do Domažlic

0

Po prohře v Tachově byla domažlická Jiskra bez kouče, nové trenérské duo se po pár dnech vykrystalizovalo a tým povede staronový kouč Zdeněk Michálek. Asistenta mu bude dělat dnes už bývalý hlavní trenér divizní Doubravky Pavel Vaigl.

Neuspokojivé výsledky byly hlavním důvodem, proč se vedení třetiligového týmu TJ Jiskra Domažlice rozhodlo odvolat trenéra Matejku. Od 22. 9. jsou posty hlavního trenéra a jeho asistenta znovu obsazeny. Tým převzal staronový trenér Zdeněk Michálek, který působil v Tachově. Michálkovým asistentem byl jmenován bývalý kouč divizního celku SK Senco Doubravka Pavel Vaigl.

Fotografie z prvního tréninku nového trenérského dua Jiskry si můžete prohlédnout na tomto odkazu.

 

Do volné pozice hlavního trenéra Doubravky byl obsazen Aleš Jindra. 42-letý trenér působil za své hráčské kariéry v Plzni, Blšanech a Pardubicích, zahrál si také v nižsí soutěži v Německu. V roce 2009 asistoval Dušanu Uhrinovi ml. při zisku rumunského titulu s CFR Kluž, v letech 2010-2012 pak působil jako asistent trenéra v pražské Spartě. Do června 2014 trénoval druholigový FK Baník Sokolov.


Foto: Jiří Pojar

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou