Viola cup letos dovrší svoji plnoletost a vstoupí do sňatku s portálem fotbalunas.cz

0

Z malého batole se letos stává plnoletá dáma. Ano Viola cup oslaví v letošním roce osmnácté narozeniny. Za ruku jí opět povede její otec a fanoušek rakovnického fotbalu Rudolf Kulhánek z firmy Elektro Viola. Narozeninová párty začne již 22. listopadu a portál fotbalunas.cz bude u toho. Přineseme reporty ze zápasů, fotky, statistiky, hráče kola, prostě mediální servis, který si již nyní užíváte ve fotbalové sezóně. Máte se tedy rozhodně na co těšit. Stáhněte si online přihlášku a nažhavte ohlednutím do minulosti, co se na Viole všechno událo ...

V tradičním nedělním termínu od 14. hodin odstartuje halová liga další svoji etapu. Buďte přitom aktivně jako členové týmu a nebo přijďte alespoň fandit do hlediště. V prvním případě je nutné se přihlásit. Uzávěrka přihlášek je stanovena na 12. listopadu.

 

Stáhnout přihlášku

Propozice k turnaji

 

Po vyplnění jí co nejdříve odešlete na email tjtzrakovník@rafopc.cz, do kopie dejte redakce.rakovnik@fotbalunas.cz. 

 

Nečekejte na poslední chvíli a staňte se členem tradiční zimní fotbalové podívané . Startovné zůstává stejné jako v minulém roce. Pro diváky je v rámci oslav plnoletosti připraveno překvapení s malým návratem do minulosti. Zajímavé momentky z minulých ročníků nalezenete v galerii. V diskuzi pod článkem můžete ostatním ukázat kapacitu vaší paměti a připomenout jim, z jakého ročníku jsou jednotlivé fotografie. 

Hlavní pořadatelem je Bedřich Koch, který vám na telefonu 736 646 677 a emailu tjtzrakovník@rafopc.cz zodpoví případné dotazy.

 

Jak se hrálo loni v play off závěrečný den

 

FC Fokeful potvrdil svoji letošní suverenitu

 

Do historie Viola cupu se zapsalo další nové jméno vítěze. FC Fokeful potvrdil svoji dominanci v průběhu letošního ročníku Viola cupu a získal ceněnou trofej. Při cestě za zlatem ztratil pouze dva body za remízu v základní části s Topmontem a v semifinále v nejdramatičtějším utkání nedělního programu porazil výborný Kverneland až na penalty. Obhájce Topmont se složitě prokousal do finále, ale tam už nestačil na rozjetého vítěze. Třetí příčku pro sebe získala Elektro Viola po výhře nad černým koněm nedělního programu Kvernelandem. Nejlepším brankářem turnaje se stal Tomáš Pešek se třemi vychytanými nulami včetně té finálové. Jeho spoluhráč Jarda Červený se potom podělil o korunu krále střelců s Petrem Faiglem z Violy přičemž pro Faigla je to obhájení pozice z loňského ročníku.  Poslední finálový den přilákal do hlediště velmi slušnou návštěvu, která viděla velmi dramatické a vyrovnané zápasy.

K výborné urovni přispěla i trojice rozhodčích Antonín Sýkora, Matrek Titlbach a Jakub Fejfar. Byla vyhlášena i nejlepší pětka turnaje All stárs tým . Nejlepším jednotlivcům, ceny a poháry všem týmům předával zástupce firmy Elektro Viola s.r.o. pan Rudolf Kulhánek.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou