Hodnocení podzimní sezóny TJ Litohoř

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na třetím místě se ve III. třídě skupiny B umístil celek  TJ Litohoř.

Dobrý podzim se vyvedl hráčům Litohoře. Po celou dobu se drželi v absolutní špičce. Na domácím hřišti neokusili hořkost porážky a s největšíma konkurentama v boji o postup, vždy dokázali bodovat. Nejlepším střelcem týmu byl Libor Coufal z devíti brankami. Trenéra Pavla Šplíchala jsme se zeptali na několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

 

Určitě jsem s tím nepočítal, jsem velice, ale velice spokojen. Rád se dívám na tabulku, je na ni hezký pohled a to jsme ještě čtyři body zbytečně ztratili, ale nechci být neskromný.

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

 

Několikrát nás podržel v brance Ondra Dvořák. Spolehlivé výkony podával Dominik Bártů, Svobodové, Karel a Kamil. Důležité góly střílel Libor Coufal.

Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

 

Nejhorší byl stoprocentně v Nových Syrovicích, dlouhodobě se nám tam nedaří. Přesto jsme tam po zlepšeném druhém poločase mohli vyrovnat. Podařených zápasů bylo více, například proti Lipníku a Šebkovicím.

Jaké budou cíle pro jarní část?

 

Postup(smích). Ale vážně. Chtěli by jsme pokukovat po předních příčkách tabulky. Prioritou je ale hrát dobrý fotbal a aby se nám dařilo tak jako na podzim.

Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?

 

Lipník z Horním Újezdem si to rozdají o postup.

 

Děkuji za rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou