Hodnocení podzimní sezóny TJ Družstevník Radotice

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na prvním místě se ve III. třídě skupiny B umístil celek  TJ Družstevník Radotice.

Radotice skončily v loňském ročníku na devátém místě, ale letos tento tým výborně šlape a je z toho nečekaná první pozice. Velkou zásluhu na tom mělo domácí prostředí, které kromě ztracených dvou bodů proti Litohoři, nebylo nikým jiným bodově vyloupeno. Nejlepším střelcem Radotic byl se třinácti góly Jan Čech. Trenéra Daniela Kincla jsme se zeptali na několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

 

Měli jsme v plánu být do pátého místa, a tak musíme být velmi spokojeni. Spokojenost bude na konci soutěže umístění do třetího místa.

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

 

Byli to bratři Čechové a náš gólman Tomáš Tesař.

Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

 

Nejpovedenější byl v Opatově, protože střídající hráči se zapojili do gólových situací. Nejhorší byl v Nových Syrovicích, doma jsou totiž velice nepříjemní.


Jaké budou cíle pro jarní část?


Chtěl bych být do třetího místa, ambice na postup asi ne.


Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?

 

Litohoř nebo Lipník, který má zkušenosti z okresu.

 

Děkuji za rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou