Hráči Kutné Hory "B" se znovu na Štědrý den sešli na vánoční fotbálek

0

Již pátý rok v řadě se scházejí hráči Kutné Hory "B" v místní hale na vánoční fotbálek. Dvě hodiny usilovné dřiny na palubovce dodají Štědrému dni tu pravou atmosféru. 

Před pěti lety dostali Stanislav Lebeda a Pavel Hulman unikátní nápad. Na osmou hodinu raní zamluvili na dvě hodiny halu, pozvali kamarády a spoluhráče z kutnohorské Sparty a dali tak život nové tradici. "Tenhle rok se scházíme již po páté. Jde o to se sejít ve sportovním a v určitém smyslu i rivalském duchu, protože se nám tu samozřejmě scházejí sparťané a slávisti. Nicméně celou dobu panuje přátelská amtosféra. Jde především o srandu a abychom se před těmi vánočními hody také ještě proběhli," popsal celou akci Stanislav Lebeda. Dodal, ale také, že tenhle rok byl trochu jiný:" Letos se hrálo v poměrně vysokém tempu, padalo hodně branek a občas byly k vidění i ostřejší souboje. Dokonce jsme měli jedno lehké zranění," připomněl.

Béčko kutnohorské Sparty zakončilo po špatném úvodu sezónu na třetím místě. Mají tak reálnou šanci bojovat na jaře o prvenství v soutěži. Pokud bude jejich gólový apetit, nálada a nadšení ze hry stejné jako na vanočním fotbálku, je to zcela reálný cíl. 

A jak dlouho bude tato tradice pokračovat? "Dokud budeme moci," zakončil vtipně Stanislav Lebeda. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou