Ohlédnutí za podzimem - v Rokycanech si pochvalují chemii v mužstvu

0

Nadstandardní podzimní část mají za sebou fotbalisté Rokycan, v tabulce Divize A drží čtvrtou příčku. Do hodnocení se pustil trenér Pavel Aubrecht.

Jak hodnotíte podzimní část sezóny?

Podzimní sezonu hodnotím z celkového pohledu pozitivně. Podařilo se nám nahradit letní odchody hráčů základní sestavy i širšího kádru. Nově příchozí hráči své úlohy po herní stránce z větší části splnili, navíc výborně zapadli do mužstva po lidské stránce. Bodově jsme chtěli získat alespoň 20 bodů, ale uhraných 26 bodů je příjemný nadstandard, který od nás nikdo nečekal. Na průběžné čtvrté místo v tabulce se hezky dívá, ale tabulka je tak vyrovnaná, že za dvě kola může být všechno jinak.

 

Jaké zápasy, které jste odehráli, byly nejlepší a nejhorší?

Podařilo se nám obrat o body silná mužstva (Karlovy Vary, Motorlet Praha, Sedlčany, Senco Doubravku, Klatovy) a po delší době vyhrát v Českém Krumlově. Smolné utkání jsme odehráli v Novém Strašecí (4 tyče), špatně jsme zahráli proti Čížové, herně jsme nestačili na Hořovicko.

 

Jak vypadá váš program zimní přípravy?

Začínáme 5. ledna, budeme trénovat třikrát v týdnu v domácích podmínkách. Využívat budeme také umělku. Jsme přihlášení na zimní turnaj Senco Doubravky, ale celý ho nevyužijeme, budeme to kombinovat s „béčkem“. Na přípravné zápasy se nám ozval třetiligový Tachov, chce s námi hrát také dorost Viktorky Plzeň, je tam zájem z Německa. V jednání byl také Beroun.

 

Chystáte změny v kádru? Kde chcete posílit, kdo přijde, kdo odejde?

V první řadě chceme udržet kádr pohromadě, ale už víme, že Kuba Krčál z pracovních důvodů bude končit, nemůže adekvátně trénovat, aby mohl hrát divizi. O žádných dalších odchodech zatím nevíme. Jsou tam samozřejmě jména jako Kropáček, Jindřich, Špic, Grambal, ti jsou u nás na hostování. Samozřejmě máme zájem s nimi dál prodloužit, uvidíme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou