Litolské mužstvo dospělých odstupuje z divize

0

Po dlouhém nepříjemném jednání se vedení klubu TJ Litol rozhodlo odstoupit z rozehraného divizního ročníku 2015-2016. Litolský tým tak již o víkendu k mistrovskému zápasu do Semil neodcestuje a je nyní prvním sestupujícím ze soutěže. Dosavadní výsledky týmu budou anulovány.

Oficiální vyjádření:

 

Vážená paní předsedkyně, vážený pane místopředsedo, vážení členové Řídicí komise pro Čechy 

Na základě rozhodnutí Výkonného výboru TJ Litol, ze dne 29.3.2016, Vám sdělujeme, že tým mužů TJ LITOL odstupuje ze zbytku jarní části soutěžního ročníku 2015/2016, DIVIZE sk. „C“. Hlavním důvodem pro toto rozhodnutí byli tři zásadní věci. Velice úzký kádr „A“ mužstva, finanční potíže a to, že dva hlavní představitelé oddílu nemohou ve své práci pro oddíl (respektive „A“ mužstvo) pokračovat ať už z důvodu nemoci nebo pracovního vytížení.

 

Po několika jednáních s hráči a členy klubu se nepodařilo najít jiné řešení. Výkonný výbor TJ Litol dospěl tedy k tomuto názoru a zároveň se všem omlouvá a doufá, že jste naše rozhodnutí přijali s pochopením.

 

V Litoli, dne 29.3. 2016

 

Použitý zdroj: Oficiální stránky klubu FK Litol


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou