Víkendové reporty z 15. kola se opozdí.

0

Po pauze kvůli rozlosování dalších 7 kol, se o tomto víkendu odehrály další zápasy. 15. kolo nabídlo několik zajímavých okamžiků. Reporty se připravují a budou co nejdříve, v článku si zatím můžete přečíst pár zajímavostí z víkendových zápasů.

První zápas víkendu se odehrál na Zdejcině, na hřiště vedoucího týmu tabulky dorazil tým z Litně. Dlouho to vypadalo, že se zápas možná ani neodehraje, jelikož pár minut před výkopem chyběli hráči z Litně. Nakonec ale dorazili, sice v počtu pouze devíti hráčů, ale zápas se alespoň mohl odehrát. Domácí nakonec zvýtězili konečným výsledkem 8:1, kapitán Zdejciny David Vokáč vstřelil čtyři branky a stal se tak nejúspěšnějším střelcem 15. kola. Další utkání se sehrálo v Chrustenicích, na jejich hřiště dorazil tým z Osova. Výsledek z tohoto zápasu byl pro některé překvapení, i když se v posledních zápasech Osov posunul v tabulce a začalo se jim dařit, v očekávání bylo, že vyhrají Chrustenice, které jsou v tabulce na druhém místě. Zápas nakonec dopadl ve prospěch hostů z Osova, kteří vyhráli v Chrustenicích 1:3 . Další den, v neděli 24.04. se odehrály zbývající dva zápasy. Tetín B hrál na domácím hřišti proti týmu Vižina. Konečný výsledek v tomto utkání byl 5:0 . Rozhodčí Alois Koza, který toto utkání vedl, odpískal v prvním poločase, za stavu 1:0 , penaltu pro hosty. Ke kopnutí penalty se postavil zkušený hráč, který se v našem hlasování stal jednou dokonce Hráčem kola, Karel Bouček. Jeho střela ale nakonec v síti neskončila, pouze orazítkovala tyč. Hráč Ondřej Hrdlička z Tetína vstřelil první a poslední, tedy pátou, branku zápasu. Poslední zápas Chyňava B - Všeradice B skončil 7:2 . Všeradice dorazili na zápas pouze v 8 hráčích a tak jejich dvě branky diváky velmi překvapily. Prohra se však díky počtu hráčů hostů očekávala. Podrobné reporty z každého zápasu 15. kola se připravují.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou