Třetí ročník sportovního dne klepe na dveře

0

25. června proběhne na stadionu SK Lány již 3. ročník sportovně zábavní akce Sportovní den s SK Lány. Tentokrát se ponese v duchu turnaje v malé kopané.

Ze zákulisí můžeme prozradit, že členem jednoho a zároveň čestným hostem této akce, bude bývalý československá hokejový obránce, člen České hokejové síně slávy, pan Josef Horešovský.

Pro děti budou připraveny soutěžní stanoviště a jízda na ponících. Po celý dlen se můžete občerstvit alko či nealko nápoji, grilovanými klobásami, steaky a gulášem. Všechny zakoupené vstupenky půjdou do večerního slosování o zajímavé a hodnotné ceny. Ve večerních hodinách rovněž proběhne taneční zábava pod širým nebem. Přijďte si s námi užít sportovní aktivity a pobavit se. Slavnostní výkop proběhne již v 10:00 hodin.

 

Informace k turnaji

Skladba družstva je 5+1(celkový počet hráčů v týmu je 15), střídání hokejově, celkem je turnaj připraven pro 8 mužstev, startovné pro jedno mužstvo je 600kč. Samotný turnaj bude probíhat na travnaté ploše. Fotbalový stadion bude podélně rozdělen na dvě hřiště pro malou kopanou. Na konci vyhlášení výsledků s předáním pohárů a cen zúčastněným.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou