HODNOCENÍ SEZÓNY - Sokol Čížová: Po příchodu trenéra Staroby nastal zvrat, pochvaluje si vedoucí Čížové

0

Před sezónou by si málokdo vsadil, že nejlepším jihočeským klubem Divize A bude Čížová. Po špatném startu do soutěže však zažila vydařený vstup především do jarní části a nakonec se umístila na osmém místě.

TJ SOKOL ČÍŽOVÁ - 8. místo - 47 bodů, skóre 53:50

 

Vedoucí týmu Vladimír Vávra: 

„Začali jsme špatně, po osmi kolech jsme měli šest bodů a byli na sestup. Pak přišel trenér Staroba a nastal zvrat. Pak jsme vyhráli první tři jarní zápasy, bylo důležité, že když šlo to tuhého, tak jsme vyhráli. Měli jsme zdravotní výpadky, hlavně u Radima Nečase. Po operaci slepého střeva logicky nebyl stoprocentní. Zranil se nám Marcel Mácha na stoperu, zdravotně v pořádku nebyl Brož. Ale skončili jsme osmí, je to nejlepší umístění za pět let, co divizi hrajeme. Nejlepším střelcem týmu byl s 24 góly Martin Jirouš. V obraně nás držel Michal Held, burcoval tým tím správným směrem. Dobře odehrál sezónu i Brož.“

 

Autory fotografií jsou Jaroslav Hladík, Jiří Duchoň a David Štverák, děkujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou