HODNOCENÍ SEZÓNY - TJ Slezská Hořina Brumovice

0

Brumovice obsadily po nepovedeném podzimu, kdy odehrály skoro všechny zápasy venku, konečné jedenácté místo.

TJ SLEZSKÁ HOŘINA BRUMOVICE: 11. místo - 25 bodů, bilance 7 4 11, skóre 42:54

Vedoucí mužstva Jan Matyáš:

Sezona pro nás v konečném hodnocení nedopadla příliš lichotivě, nejsme spokojeni hlavně s umístěním v konečné tabulce. I přes nesporný fakt, že na třetí místo chybí pouhých 10 bodů, je předposlední místo velkým zklamáním. 

Na podzim nás trápilo hlavně to, že jsme hráli téměř všechny zápasy venku, navíc bez trenérů a s velice proměnlivým hráčským kádrem. Z toho resultovalo jen 9 bodů a hra venku nám dělala a stále dělá velké problémy.  Na jaře se jednak zkonsolidoval hráčský kádr, přišli noví, ale nesmírně zkušení trenéři s velmi bohatou hráčskou zkušeností Vratislav Šram a Jan Vavrečka, hráli jsme většinu utkání doma což byla velká výhoda. Vybojovali jsme 16 bodů a zachránili se. Jaro jasně ukázalo rezervy v podobě nevyrovnaných výkonů jednotlivých hráčů, ale také i světlé momenty a místy i velmi pohledný a útočný fotbal. Je třeba dodat, že naše výkony výrazně ovlivnili absence v podobě zranění klíčových hráčů a pracovní povinnosti.  Stále je co zlepšovat, zvláště přístup hráčů k zápasům (viz. ostuda z posledního mače v D. Životicích) a tréninkům, je potřeba zvýšit bojovnost a zejména fyzickou kondici, která je opravdu mizerná.  Do další sezony snad více potrénujeme, přivedeme několik nových hráčů a porveme se o vyšší příčky. Na závěr bych chtěl poděkovat ostatním týmům za férový boj v uplynulé sezoně a také portálu fotbalunas.cz za informace a reporty ze zápasů, které jsou velmi příjemným zpestřením pro nás, kteří fotbal hrajeme na těchto nižších úrovních.  Děkuji a fotbalu zdar. :-)

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou