Tip experta : V souboji prvního s posledním nesmíme Pohledec podcenit

0

18. kolo okresního přeboru nám přiblíží čtyřiatřicetiletý trenér dosud vedoucího celku tabulky z Radešínské Svratky Michal Strachoň. S fotbalem začínal v Radešínské Svratce, kde prožil žákovská léta. V dorostu nastupoval za tým T.J. Rozsochy a v mužské kategorii následoval  přesun do klubu TJ Srážek. Zde začal trénovat jako hrající trenér, když vedl dva roky místní fotbalisty. Poslední tři sezóny se přesunul a trénuje tam, kde s fotbalem začínal do  Radešínské Svratky.V nedělním zápase ho čeká ošidný zápas. V něm přivítá vedoucí Radešínka poslední celek tabulky z Pohledce.„Měla by to být jednoznačná záležitost,ale kdo hrával jakýkoliv sport ví,jak jsou tato utkání zrádná,“říká domácí lodivod.

SK FC Křižanov – TJ FC Hamry nad Sázavou, TIP 0
Velice zajímavé utkání. V prvním kole jsme pocítili kvalitu Hamerských hráčů, ovšem na velkém hřišti v Křižanově to bude trochu jiný fotbal než v prvním kole. Křižanovu pravděpodobně bude chybět jeden z nejlepších hráčů Aleš Burian, který byl v minulém kole v Bobrové vyloučen. Myslím si, že zápas skončí nerozhodným výsledkem.

SK Svratka – SK Osová Bítýška, TIP 1
Domácí hráči Svratky budou chtít využít domácího prostředí a získat tři body, ale určitě to nebudou mít proti hráčům z Osové Bítýšky, kde hraje můj kamarád a muž 17. kola Lukáš Broža vůbec jednoduché. Přesto sázím jedničku.

TJ Nová Ves B – SK Nedvědice, TIP 0
Náš soupeř z minulého kola v Nové Vsi získá bod.

FK TJ Radešínská Svratka – TJ Pohledec, TIP 1
Konečně budeme hrát mistrovské utkání na domácím hřišti. Jsme favoritem, ale zároveň bude toto utkání velice obtížné, neboť náš soupeř se snaží sbírat body a zachránit se v soutěži. Z vlastní zkušenosti vím, že se na jaře v okrese děje mnoho překvapení, ale věřím svým klukům, a proto si myslím, že toto utkání zvládneme.

TJ Bory – Sokol Bohdalov, TIP 1
Další velice zajímavé utkání. Bory na jaře předvádí výborné výkony a i výsledkově své výkony potvrzují. Bohdalov pod vedením trenéra Moravce hraje kvalitní fotbal, přesto si myslím, že to nebude na rozjeté domácí stačit.

SK Počítky – TJ Rozsochy, TIP 2
Na malém hřišti v Počítkách to bude mít hostující tým těžké, domácí potřebují bodovat, přesto si myslím, že zkušenosti a zejména střelec Petr Bureš rozhodnou o vítězství hostů.

 

TJ Dolní Rožínka – TJ Bobrová, TIP 2
Tady půjde o šest bodů. Bobrová na jaře uhrála čtyři body se silnými soupeři a myslím, že bude pokračovat a zvítězí i na Dolní Rožínce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou