Tip experta: Z hřiště Radostína máme komplex

0

Ve třetí třídě je na programu 18.kolo a jako expert kola se nám pokusí natipovat tyto zápasy čtyřiatřicetiletý hrající trenér SK Ujčov Oskar Jančík. Pochází z Prosetína, kde na místním plácku udělal své první fotbalové krůčky. V osmi letech pak začal hrát v nedalekém Štěpánově nad Svratkou za žáčky a postupně prošel dorostem a v mužích si poté zahrál za áčko i béčko. V roce 2007 jeho fotbalové kroky vedly do sousedního Ujčova, kde již zakotvil natrvalo. Postavil si zde  dům a žije tady s manželkou a synem. Ze sobotního zápasu,kdy se jeho zachraňující se Ujčov představí v Radostině, by si rád  odvezl minimálně bod.  

Sněžné-Rožná,TIP 1

Domácí Sněžné pokud nastoupí v plné sestavě, využije rychlého přechodu do protiútoku a vítězství si pohlídá

 

 Rovečné-Jimramov,TIP 1

Domácí tým Rovečného má kvalitní kádr a na vlastním hřišti moc neztrácí, hosté z Jimramova budou bojovat, ale na body to stačit nebude.

 

Věchnov-Vír,TIP 1

 Souboj z čela tabulky přinese kvalitní fotbal. Věchnov je blízko dalšímu návratu do okresního přeboru a proto podle mě nic nepodcení a Vír porazí.

 

R.Svratka B-Jívoví ,TIP 2

Kvalita je jednoznačně na straně hostí z Jívoví. Urputné utkání skončí jejich výhrou.

 

Měřín B-Štěpánov B,TIP 0

 Souboj dvou záložních týmů, rovnocenní soupeři si rozdělí po bodu.

 

Radostín B-Ujčov,TIP 0

 Domácí hráči Radostína jsou mírní favorité, což dokazuje postavení v tabulce i aktuální výsledky, navíc Ujčovu se zde dlouhodobě nedaří. Jsem však přesvědčen, že zkvalitníme koncovku a minimálně bod odvezeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou