1. HFK Olomouc už se připravuje na novou sezónu

0

Třetí liga je za dveřmi a mužstva začínají své letní přípravy. Jak to je v 1.HFK Olomouc?

Třetiligoví fotbalisté 1.HFK Olomouc se včera poprvé sešli k úvodnímu tréninku letní přípravy na novou sezónu 2016 - 2017. Po úspěšném závěru v předchozím soutěžním ročníku došlo k avizované změně na postu hlavního kouče a asistenta trenéra. Holický tým povede jako hlavní trenér Jiří Derco, který už dříve v této funkci působil. K němu by měl ještě přijít nový asistent, o kterém se ještě stále jedná. 

Do přípravy nastoupilo celkem 16 hráčů, mezi kterými jsou už i nováčci. Ty budeme postupně představovat v medajlonku hráče. Z původního složení týmu, který se zachránil před sestupem z MSFL také díky trenérovi Vlastimilu Paličkovi a asistentovi Petarovi Aleksijevićovi, zůstali brankáři Mucha a Snášel, z hráčů pak Buček, Pyclík, Pezzotti, Přikryl, Bernard, Tögel, Kováč, Kostorek, Krejčí, Grézl, Bořil a Krumpolc. Na testu jsou pak Tomáš Wolf z Mladé Boleslavi, Petr Svoboda z Žatce, z "B" týmu pak přišli Tomáš Drmola, Radek Vodička a Libor Havlas. Kádr holického týmu se ještě rožšíří o dalších 10 hráčů, kteří přijdou na test v průběhu příštího týdne. Konečný počet by se měl po testech ustálit na 18 hráčích.

Příprava bude pro holický tým trochu nezvyklá. V letní přípravě se vždy hrálo minimálně 5-6 přípravných utkání. Nyní tomu bude jinak, protože do přípravy zasáhlo předkolo a první kolo poháru MOL cupu, ve kterém se nejdříve střetneme s divizním týmem 1.FC Vikrorií Přerov. V případě postupu bychom narazili na třetiligoví SK Uničov. Na úvod přípravy se zůčastníme turnaje na Nových Sadech, kde sehrajeme dvě utkání. Poté v týdnu změříme síly s Mohelnicí a pak následuje už předkolo poháru MOL cup 2016 - 2017.

Přehled utkání:

- sobota 16.7., 11:00, PU turnaj Nové Sady (dva zápasy)

- středa 20.7., 17:00, PU FK Mohelnice - 1.HFK Olomouc, hřiště Loštice

- neděle 24.7., 17:00, předkolo poháru MOL cup, 1. FC Viktoria Přerov - 1.HFK Olomouc

- sobota 30.7., 17:00, 1. kolo poháru MOL cup, vítěz předkola - SK Uničov (v případě nepostupu PU s Val. Meziříčím)

- neděle 7.8., 1. kolo MSFL, FC Viktoria Otrokovice - 1.HFK Olomouc

Zdroj: klubový web


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou