Ceny pro vítěze ankety Hráč roku jsou více než zajímavé

0

Již od začátku července máte možnost hlasovat pro své favority v sestavách roku. O co vlastně vítězové hrají? S naším partnerem FOTBALTOUR.CZ vítězům dopřejeme skvělé fotbalové zážitky, tak jako si například splnil svůj sen vítěz ankety Hráč podzimu.

Martin Merz, vítěz ankety Hráč podzimu, si mohl naplno užít atmosféru EURA 2016. Jaký zážitek bude mít vítěz ankety Hráč roku tentokrát? Pokud bude mít štěstí a hlavně podporu vás fanoušků, pak se díky Fotbaltour.cz podívá na jedno z nejvěhlasnějších fotbalových derby na světě.

 

Důležité: Pro účast v losování o hlavní ceny je nutné splnit dvě podmínky

1) Mít registraci na fotbalunas.cz

2) Sledovat nás na instagramu (@fotbalunas) a facebooku (hlavní profil + váš regionální).  Na instagramu budeme navíc z druhé pětistovky "followerů" losovat výherce lístků na zajímavý sportovní zápas. Své vám o tom může povědět uživatel @jeenda_,  který vyhrál lístky na reprezentaci: 500, aneb díky bjácho 

 

Jak to celé bude fungovat?

Hlasování se prodlužuje až do půlnoci 12.8.2016. Stále je tedy dostatek času na to, dostat svého favorita na první příčku své sestavy. Po skončení hlasování se budou losovat vítězové.  V únoru to probíhalo za přispění Jiřího Kladrubského a slovenské hvězdy, hráče AC Milan, Juraje Kucky. Nyní sestavíme TOP 15, kterou budou tvořit vítězové jednotlivých sestav s největším počtem hlasů. Z nich budou vylosováni 4 vítězové.

 

Ceny jsou i tentkrát pohádkové

Do ankety FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU vám partner Fotbaltour.cz dodal jeden zájezd na věhlasné derby, dále vstupenky na legendární anglický pohár FA Cup a nakonec vstupenky na utkání naší reprezentace. 

 

1. Místo: 2x autobusový zájezd na milánské derby AC Milán vs. Inter Milán, které se bude konat na podzim

 

2. Místo: 2x vstupenky na domácí zápas londýnské FC Chelsea v FA Cupu. Termín bude znám po losu.

 

3. Místo: 2x vstupenku na kvalifikační zápas Česko-Severní Irsko 4.9.2016

 

4. Místo: 2x vstupenku na kvalifikační zápas Česko-Severní Irsko 4.9.2016

 

Jak se vám ceny líbí?

 

Připomeňte si losování vítězů Hráč podzimu

 

San Siro

 

Foto: fotbaltour.cz

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou