Miroslav Mužík tipuje zápasy 18. kola

0

V pravidelné páteční rubrice "Tip experta" bude vybraná osobnost z ligy tipovat nadcházející duely. Se svým názorem se s námi dnes podělil trenér Chotěšova B Miroslav Mužík. Přestože jeho tým minulé kolo prohrál, tak stále okupuje druhou příčku tabulky a dotírá na vedoucí Vstiš. Proto je Miroslav Mužík tím pravým expertem. Ztotožňujete se s jeho tipy?

 

 

 

 

Losiná B – Zdemyslice
"Zápas, který nemá jednoznačného favorita. Na jaře se Zdemyslice nemohou dostat do formy a Losiná si v minulém kole spravila chuť výhrou. V tomto zápase věřím hráčům Losiné a myslím, že dokáží využít domácí prostředí a získají všechny body."
Tip: 1

 

Blovice B – Záluží
"Pokud hráči Záluží předvedou stejný výkon jako v derby s Chotěšovem, neprohrají ani v Blovicích. Zálužským věřím a přeji jim výhru na hřišti soupeře."
Tip: 2

 

Chotěšov B – Klášter
"Chotěšov v minulém kole nepřesvědčil, Klášter naopak vyhrál. Jelikož se hraje na hřišti ve Dvorci, ani jeden tým nemá výhodu domácího prostředí a předpokládám vyrovnané utkání. Hlava tipuje remízu, nicméně srdcem musím věřit…"
Tip: 1

 

Merklín B – S. Poříčí B
"Sousedi v tabulce se stejným počtem bodů. Těžko odhadovat, v jakých sestavách se na hřišti oba týmy objeví. Nicméně věřím srdcařům z Merklína a odhaduji, že ve vyrovnaném utkání nakonec zůstanou body v doma."
Tip: 1

 

D. Lukavice – Vstiš
"Hosté v minulém kole zavrávorali, tak předpokládám, že se budou chtít znovu rychle dostat na vítěznou vlnu."
Tip: 2

 

Soběkury – Neurazy
"Domácí v jarních kolech příjemně překvapují a myslím si, že v domácím zápase získají další body, které je v tabulce posunou blíže ke svým konkurentům."
Tip: 1

 

S. Smolivec B – Nezbavětice
"Oba týmy potřebují nutně body. V tabulce jim patří místa, která je nemohou uspokojovat. Předpokládám velký boj, který skončí spravedlivou remízou."
Tip: 0


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou