Ukažte všem, že se vyznáte! Tipujte na fotbalunas.cz výsledky zápasů

2

Do Tip ligy se přes známou rubriku Expert Tip může zapojit každý z registrovaných čtenářů. Máte šanci ukázat, kdo je nefalšovaným expertem soutěže. Nezapomeňte, že při zadání tipu (1x0x2) lze volbu doprovodit i komentářem, proč věříte spíš domácím, hostům, nebo zda je to jasný kříž…

Jak na to a kde tipovat? Prvním krokem je zaregistrovat se na portálu fotbalunas.cz, to je brnkačka. Následně hledejte ve vámi vybrané soutěži žluté tlačítko Tipovat. Najdete ho na přehledu soutěže a také přímo v každém Expert tipu pro následující hrací kolo. Ke každému utkání můžete volitelně napsat komentář a dokázat, že to není jen střelba naslepo. Za každý správný tip dostáváte bod a můžete mezi sebou už teď soutěžit o nejlepšího tipéra soutěže, okresu, kraje nebo celé ČR

 

Hned po uložení tipů se vámi tipovaný výsledek započte k danému zápasu a návštěvníci fotbalunas.cz tak můžou prakticky online ve formě procent u vítězství domácích, hostů či remízy sledovat, komu se v utkání více věří. Kliknutím na procenta u utkání v článku EXPERT TIP také můžete snadno zjistit, kdo už tipoval, jak a s jakým komentářem.

 

Vyhodnocení a bodování

Jak už bylo řečeno, za každý správný tip máte bod. Přímo v Expert tipu naleznete žebříček všech tipujících seřazených podle získaných bodů. Ty se připisují následující ráno po odehrání utkání. Dále máte k dispozici interaktivní žebříček celkového pořadí všech tipérů ve vaší soutěži, okresu, kraji nebo celé ČR. Najdete ho pod odkazem Tip liga v horním menu. 

 

Začátkem nového týdne vyhlašujeme nejlepší tipéry víkendu. Počítají se bezchybné "tikety". Tedy Expert tipy, ve kterých uhádnete všechna utkání správně. Největší váhu má tiket o devíti uhádnutých utkáních (ČFL), pak s osmi a tak dále.

 

Ceny

Všechny získané body pečlivě evidujeme. Můžete si je překontrolovat i v registrované sekci pod položkou "Moje Tip liga". Tam najdete seznam všech "tiketů" a body, které jste za ně dostali. Pro přehled aktuálních cen a odměn sledujte novinky na portálu! 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2016 16:29
Ladíme univerzální žebříček, kde bude možné filtrovat mimo jiné podle krajů, okresů, soutěží apod. Stejně jako přehled všech "tiketů", které uživatel tipoval, počet bezchybných, procentuální úspěšnost, průběžné umístění v žebříčcích, atd. Brzy se dočkáte Jane. Všechny tipy se každopádně již nyní ukládají a započítávají do celkových statistik.

Děkujeme Vám i ostatním za trpělivost.

Redakce FOTBALUNAS.CZ
26. 8. 2016 15:25
Je nekde prubeznej zebricek ?

Ostatní čtou