Sparta v Rynholci přilákala skoro tisícovku diváků

0

Mrazivá sobota nabídnula fotbalovým fanouškům z Rakovnicka a Kladenska zajimavou lahůdku - mohli vidět ligové fotbalisty hodně z blízka. Na umělé trávě v Rynholci se pár metrů od nich proháněli Sparťané, kteří se v rámci zimní připravy utkali s fotbalisty Teplic a Ustí nad Labem.   

Na težkém terénu Letenští v obou zápasech dominovali, ikdyž nastoupil bez několika opor. Trenér Koubek u nedávných marodů nechtěl na promrzlém terénu riskovat zranění. Fanoušky to ale mrzet nemuselo, protože se před jejich zraky předvedli hlavně nováčci ve sparťanskem dresu.

 

Sparta porazila v dopoledním zápase Teplice vysoko 4:0 a gólovou premiéru si v rudém dresu  připsal Néstor Albiach, který na Letnou přestoupil z  Dukly Praha. Jeho výkon okořenený jednou brankou se zamlouval i trenérovi. Néstora si asi zhodnotíte sami, fotbalově je to nadstandardní hráč. Ukázal, že bude velkou posilou,“ poznamenal spokojeně Holoubek.

 

Pochvalná slova měl i na adresu druhého nováčka, kterého Sparta přivedla z klubu Universitatea Craiova. „Myslím si, že Bogdan bude velkým přínosem na pozici levého obránce. Zatím jsme spokojení, ale je zřejmé, že se potřebuje ješte aklimatizovat. Musí si projít ještě hodně tréninkem, ale progres tam je. Cítím, že pro Spartu bude dobrým hráčem,“ řekl Holoubek k rumunskému bekovi Vatajeluovi pro klubovou televizi SPARTA TV.

 

Ještě lehčím soupeřem bylo druholigové Ústí, které Sparta pohodlně přehrála i s několika mladíky z "juniorky" 5:1.

 

 

Foto: Antonín Vydra

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou