Zimní soustředění zakončili fotbalisté Sedlčan výhrou nad Sušicí

0

Třídenní soustředění v západočeském městě si naplánoval sedlčanský Tatran a s jeho průběhem byl plně spokojen. V neděli 29. ledna se pak střetl s divizním kolegou ze Sušice a z přípravného duelu vyšel jako vítěz.

Jedinou branku prvního poločasu vstřelil hlavou hostující stoper Vystyd po centru Sirotka. Po změně stran se Sušice dočkala vyrovnání zásluhou Vrhela, jenže za pět minut Tatran znovu odskočil, po Kvěchově přihrávce se poprvé za A-tým prosadil Otradovec. Po hodině hry bylo skóre už 1:3, když Kdolský vyzval ke skórování Repetného a ten se nemýlil. V poslední desetiminutovce Repetný pro změnu nahrál Kvěchovi a Sedlčany vedly už 1:4. Konečnou podobu skóre stanovil po Vystydově chybě svým druhým gólem domácí Vrhel.

 

TJ Sušice - Tatran Sedlčany 2:4 (0:1)

Branky: Vrhel 2x - Vystyd, Otradovec, Repetný, R. Kvěch

Sestava domácích: Gill - Kysilka, Vichr, Skrbek, Fuchs - Skála, Klíma, Brabec, Szedmák - Vrhel, Varga

Střídali: Hubáček, Linhart

Sestava hostů: Glogar (46. Dřevojan) - Brotánek T. (46. Pudil), Vystyd, Brotánek L., Repetný - Hájek, Čejda (46. Otradovec), Kdolský, Sirotek (46. Senft) - Haas (46. Kvěch R.), Krůta

 

Foto: Oficiální web klubu TJ Tatran Sedlčany


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou