Expert Tip Divize A: Hon na redaktora v jarní části!

0

I tak by se daly popsat výsledky tipérů v Divizi A. Nejvíce bodů totiž nasbíral redaktor této soutěže a úkol pro ostatní tipující bude tak jasný – sesadit ho z příčky nejvyšší!

Na první příčku stačilo redaktorovi Janu Laluchovi natipovat správně 68 utkání, což se rovná úspěšnosti 57 %. Využil ale zaváhání ostatních tipérů z popředí, Karel Chovánek, Michael Soldán nebo Luís Caeiro nevyplnili Expert Tip ve všech patnácti kolech podzimní části.

 

Z uživatelů, kteří správně odhadli výsledek alespoň deseti zápasů, se sluší vyzdvihnout také ty procentuálně nejúspěšnější – uživatel Jorge Lorenzo se drží na skvělých 87 % (14 z 16), Rudolf Blažek má po podzimu 69 % (16 z 23) a Lukáš Levora (33 z 48) s Tomášem Čižmárem (11 z 16) jsou o další procento zpět. Žebříček tipujících naleznete v galerii.

 

Údaje, jak si každý uživatel se svými tipy vedl, už brzy uvidíte ve svých profilech a chybět nebude ani TOP žebříček tipujících napříč celým portálem, Tip liga se blíží!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou