Okresní přebor PLZ-JIH: Tip experta na 18. kolo!

0

Blíží se nám 18. kolo okresního přeboru a my jsme tentokráte oslovili aktuálně zraněného hráče Chotěšova Miroslava Bednáře.

Chotěšov (2.) – Chlumčany B (9.)

TIP: 1

Myslím si, že vyhraje Chotěšov, protože doma se jim opravdu daří, navíc s Chlumčany vyhráli i na podzim a nyní jim jde o každý bod v boji o titul.

 

 

 

Letiny (11.) – Hradec A (12.)

TIP: 0

Bitva o 11. místo skončí podle mě remízou, protože ani jeden z týmů nepředvádí na jaře nějak oslnivé výkony. A i když beru v potaz podzimní debakl od Hradce, myslím si, že Letiny doma remízu udrží.

 

Předenice (5.) – Dobřany (8.)

TIP: 1

Zde si troufnu tipnout jedničku, přestože Dobřany měli na začátku jara střeleckou formu, nicméně ta se jim v posledních dvou kolech vytratila. Navíc v Předenicích se vyhrává hodně obtížně.

 

Nepomuk B (3.) – Žinkovy (1.)

TIP: 0

Nebudu skrývat to, že bych výhru nepřál Nepomuku, což by nás (při případné výhře) opět posunulo na první místo, ale Žinkovy jsou zkušený tým a jen tak body nedaruje. Tipuji remízu, protože Nepomuk se též tlačí na postupové pozice a navíc hraje doma.

 

Lužany (14.) – Losiná A (4.)

TIP: 2

Tohle bych tipoval jako výhru hostů, i když z Lužan se horko těžko vozí body. Nicméně si myslím, že Losiná má kvalitu na to zde vyhrát, přestože to bude mít hodně těžké.

 

Kasejovice (6.) – Dvorec (10.)

TIP: 1

Oba týmy mají podobnou formu, jednou vyhrají, podruhé prohrají. Koukneme-li se ale na podzimní debakl od Kasejovic, tipoval bych právě domácí vítězství.

 

Střížovice (13.) – Radkovice (7.)

TIP: 2

 

Na Střížovickém palouku se asi těžko hraje každému, kdo tam přijede. Přesto si myslím, že Radkovice tento zápas zvládnou a vyhrají. V jejich prospěch hraje jak jarní forma, tak postavení v tabulce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou