Vydřená výhra Štěchovic nad divizními Sedlčany

0

Desátý přípravný zápas sehrály Štěchovice v Dobříši proti divizním Sedlčanům. Rozdíl v kvalitě třetiligového a divizního týmu sice byl na pohled znatelný, ale oba týmy odehrály velmi vyrovnaný zápas, na jehož konci se z těsně výhry radoval třetiligový výběr trenéra Busty.

Jakoby hráčům Štěchovic chyběla chuť do hry po středečním zápase s Varnsdorfem. Sedlčany se snažily hrát aktivně a na hráče třetiligového soupeře to dlouhou dobu stačilo. Kombinace štěchovického týmu daleko nedošla a při zakončení hráči několikrát selhali sami, či dobře zasáhl gólman Sedlčan. Do vedení se ale třetiligový tým dostal, Švejdovo hlavičkové zakončení gólman vyrazil pouze k Marušovi, jehož zakončení zamířilo s pomocí tyče do sítě. Těsně vedení pak hráči v červeno-bílých dresech udrželi až do konce poločasu.

 

 

Druhé dějství bylo  na góly bohatší, oba týmy vstřelily po dvou gólech. Nejprve došlo k vyrovnání, Sedlčany využily chaosu v obraně soupeře a po pohledné kombinaci srovnaly stav. Po jedenácti minutách se Štěchovice dostaly zpět do vedení, dobrý centr do vápna využil Batka, který se prosadil až při druhém pokusu. V konečném součtu byl pro výsledek důležitý gól Busty tři minuty před koncem, jelikož Sedlčany v závěru po faulu Maršálky využily pokutového kopu a určily tak konečný výsledek zápasu na 2:3.

 

TJ Tatran Sedlčany - FK TJ Štěchovice 2:3 (0:1)

Branky: 68., 89. (pen.) - 26. Maruš, 79. Batka, 87. Busta

Sestava Štěchovic:

Sestava v 1. poločase:

Vašák – Švejda, Busta, Kučera, Košata – Mareš – Hřebeček, Jakobovský, Maruš, Pavlík – Štědronský.

Sestava ve 2. poločase:

Vašák – Švejda, Busta, Kučera, Maršálek – Jakobovský – Verner, Maruš, Hřebeček, Pavlík – Batka.

Sestava Sedlčan: Glogar - Řehák, Vystyd, Brotánek, Repetný - Hájek, Kdolský, Dvořák (67.Čejda), Soldát (80.Matoušek) - Senft (80.Krůta), Sirotek (46.Valenta).

 

Autor: Michal Kunc (pro www.fotbalstechovice.cz)

Autor fotografií: Pavel Příhoda / sportpictures.cz (pro www.fotbalstechovice.cz)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou