V neděli rozhodli hráči SK Rakovník zásluhou výborné první půle

0

Horní Měcholupy - Trenéři Libor Šíma a Rostislav Hertl udělali oproti sobotní základní sestavě šest změn. Tým Horních Měcholup v minulé sezoně působil ještě v Divizi A a byl farmou Bohemians 1905. Zápas byl velmi bojovný a Rakovnickým se podařilo v první půli rozhodnout o osudu utkání.

Horní Měcholupy – SK Rakovník 1:3 (0:3)

První šanci v utkání si vytvořili domácí, kdy ve 4‘ po rohovém kopu zakončil domácí hráč hlavou, ale brankář Kabele skvělým zákrokem hosty zachránil. V 11‘ Čech přetaženým centrem našel na zadní tyči P. Tvrze, který míč vrátil před prázdnou branku Nwogovi – 0:1. O minutu později se po Sklenkově rohu prosadil parádní hlavičkou J. Červený – 0:2. Po půl hodině hry obral Nwogu hostujícího stopera o míč a všiml si vyběhnuvšího brankáře. Střela z poloviny hřiště do prázdné branky ovšem skončila těsně vedle. Další šanci měl mladík Čech po vysunutí Dratvy, ale domácí brankář tentokrát domácí ještě zachránil. O pět minutu později už byl ale na střelu Hamouze po výborné akci Nwoga krátký – 0:3.

Na začátku druhé půli mohli hosté přidat čtvrtou branku, ale Sklenka po akci P. Tvrze s Hamouzem přestřelil. V 56‘ se domácí dostali do zajímavého přečíslení, ale Kabele uhájil svoji neprůstřelnost. V 72‘ Titlbach vybojoval míč, předložil jej pod sebe na volného P. Tvrze, který podobně jako Sklenka v dobré pozici přestřelil. O čtyři minuty později se prosadili také domácí, když po rohovém kopu si vstřelil Vild vlastní branku – 1:3. Domácí tým zahrával výborně standardní situace a každá standardní situace byla pro hosty velmi nebezpečná. Poslední branku mohl vstřelit Sklenka, ale jeho parádní střelu z trestného kopu bravurně zlikvidoval domácí brankář.

 

SKR: Kabele (75. Pešek) – Vild, D. Dratva, Rohla, Severin – P. Tvrz, R. Hamouz, Sklenka, Čech – Nwogu, J. Červený. Hokejově střídali: Nováček, Fojtík, Kýzl, Titlbach. Trenér: Libor Šíma.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou