Tip experta na 16. kolo IV.B třídy

0

Expert p. Hodina (SK Všeruby) se nám svěřil se svým tipem na výsledky kola.

TJ Sokol Mladotice "B" - TJ Sokol Plasy "B" (tip: 2)

Mladotice, vždycky když se s nima hraje tak je sranda. S hráčema se známe, hrajeme pro radost, ani ne tak pro výsledky. Tipuji výhru Plasů.

 

TJ Sokol Dolní Bělá "B" - SK Všeruby "A" (tip: 2)

Jasně že vyhrajeme! Už se těším na nedělní zápas, hrajeme doma (i když jsme označeni jako hosté), příjde pár lidí a my budeme mít motivaci zase vyhrát. Minule se nám to nepovedlo tak snad v neděli.

 

TJ Trnová "B" - FK Trafo Hadačka (tip: 0)

Upřímně nevím. Hadačka i Trnová jsou na stejné vlně. Tipuji remízku.

 

TJ Sokol Vysoká Libyně - TJ Sokol Kozojedy (tip: 2)

Můj tip jsou Kozojedy. Hraje se proti nim špatně, mají silnou ofenzívu. Libyně ale určitě bude bojovat o výsledek do poslední minuty.

 

TJ Slavoj Žihle "B" - TJ Sokol Žichlice (tip: 1)

Není co řešit, Žihle jsou rozjeté jak "svině dyně jeskyně" (slovo, které jsem ještě v životě neviděl, ovšem p. Hodina jej použil jako kdyby bylo známé všude po světě). Žichlice jsou sice na 3. místě, ale Žihle jim podle mě nedají šanci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou