Hráčem 20. kola se stává Daniel Žyla

0

Albrechtický Daniel Žyla vyhrál u fanoušků, i přestože se mu nepodařilo v tomto kole vstřelit branku. Nechal za sebou dvougólového střelce Dominik Krejčoka nebo střelce čtyř branek Petra Kubienu.

Nejlepší tři hráči 20. kola jsou:

1. Daniel Žyla - Baník Albrechtice (29%)

2. Dominik Krejčok - Sedliště (26%)

3. Petr Kubiena - Dolní Datyně (26%)

 

 

 

Daniel Žyla byl zvolen nejlepším hráčem 20. kola 1. A třídy skupiny B, i přestože jeho Albrechtice o víkendu prohráli doma s týmem Sedliště. Hráči Albrechtic v utkání dvakrát vedli, ale nakonec nezískali ani bod, jelikož hosté ze Sedliště rozhodli těsně před koncem o svém vítězství. Za domácí Baník Albrechtice byl hodně vidět na pravé straně zálohy Daniel Žyla a za svůj povedený výkon od vás obdržel 29% hlasů.

Na druhém a třetím místě se umístili Dominik Krejčok, útočník Sedliště a další zástupce Dolní Datyně - útočník Petr Kubiena. Pro oba hlasovalo shodně 26% čtenářů. Útočník Sedliště Dominik Krejčok o víkendu vstřelil dvě branky a pomohl svému mužstvu k vítězství 2:3 nad domácími Albrechticemi. Petr Kubiena výrazně přispěl čtyřmi brankami k tomu, že jeho Dolní Datyně zvítězili na půdě Dolní Lutyně 0:6.

S vítězem hlasování ve čtvrtek 23. dubna můžete na našich stránkách očekávat rozhovor.

Všem, kteří se hlasování zúčastnili, děkujeme a věříme, že i příště podpoříte svého favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou