Piták míří do Záp, Matas posílil Králův Dvůr a Volešák bude hrát ve Štěchovicích

0

Na světlo fotbalového světa vyšly před sezónou ČFL další zajímavé přestupy...

Přestupovou bombou je přesun Karla Pitáka, který dovedl za postupem Olympii, ale rozhodl se pro setrvání v ČFL a v příští sezóně tak bude hájit barvy Záp.

 

Jan Matas byl jedním ze strůjců loňského tachovského tažení a po odstoupení klubu ze soutěže bylo jasné, že o tohoto defenzivního hráče bude zájem. Nakonec Matas zvolil přestup ke královodvorským Cábelíkům.

 

Štěchovice pak přivítaly zkušeného středopolaře Ladislava Volešáka, který zamířil do týmu z Vyšehradu. Klub navíc na přestup získal klíčového útočníka Lukáše Batku. 

 

Písek dál zbrojí. Mezi posily se počítají Kamil Hajdušek (přestup z SK Dynamo České Budějovice), Antonín Presl, Ondřej Běloušek, Aleš Hanzlík (všichni tři přestup z FC MAS Táborsko), Tomáš Benetka (přestup z FK Fotbal Třinec) a Miroslav Slepička (přestup z TJ MONGEO Podlesí). O působení další nové tváře Martina Debellise (FC Viktoria Plzeň) u Otavy, se stále jedná.

 

O dalších změnách jsme psali ZDE.

V jakých sestavách nastoupily týmy v MOL Cupu, se dočtete ZDE.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou